VEOMA LOŠE VESTI ZA ZVEZDU, JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA HOĆE DA: Tražio je blagoslov od uprave, ZASITIO SE!
Foto: Starsport©

HOĆE DALJE

VEOMA LOŠE VESTI ZA ZVEZDU, JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA HOĆE DA: Tražio je blagoslov od uprave, ZASITIO SE!

Kako bilo, uprava i stručni štab predvođen Dejanom Stankovićem moraće brzo da reaguju

Objavljeno:

Crvena zvezda je ozvaničila dolazak Aleksandra Dragovića i najavila buran letnji prelazni rok, od koga navijači i zvezdaška javnjost mnogo očekuju. Posebno posle najava da bi putevima Srbina iz Beča mogli da krenu Aleksandar Prijović, Aleksandar Kolarov i Nenad Krstičić. Svi oni trebalo bi da budu deo potencijalnog drim-tima osvajača duple krune, kadrog da se domogne trećeg plasmana u Ligu šampiona.

Čekaju se detonacije u okolini Ljutice Bogddana, ali će odgovorni sa Marakane morati da rešavaju i probleme u postojećem igračkom kadru. Standardni štoper Nemanja Milunović još nije produžio ugovor, dok je sudbina Milana Rodića krajnje neizvesna.

Naime, prema saznanjima MOZZART Sporta iskusni levi bek tražio je od čelnih ljudi Crvene zvezde blagoslov za odlazak u inostranstvo ovog leta, uz reči da oseća blagu vrstu zasićenja posle četiri godine u crveno-belom dresu. Bivši reprezentativac Srbije je odličnim izdanjem protiv Partizana, posebo u defanzivi, podsetio na najbolje dane i zaokružio sjajan period u karijeri. I pored brojnih problema sa povredama Rodić je jedan od ključnih faktora Zvezdinog prospariteta u evropskim okvirima. Utakmica jačeg intenziteta sa velikim ulogom igrao je na visokom nivou, počev od onog meča sa praškom Spartom u Beogradu.

Imao je Rodić i ozbiljan hendikep, jer kao što je mnogo puta napisano igrao je tokom četiri sezone u Zvezdinom dresu bez prave alternative. Pokušaji sa Stefanom Hajdinom i Brazilcem Žanderom nisu se pokazali kao idealna reešenja, iz omladinske škole nije nadošao nijedan levi bek koji je zaslužio poverenje (mada se pokušalo sa Konatarom).

Sve te stvari iscedile su Rodića kao limun i doprinele da igra pod konstantnim pritiskom, i preko granice bola. Zbog toga Rodić veruje da čelnici Crvene zvezde neće zahtevati veliko obeštećenje ukoliko dobije konkretnu ponudu iz inostranstva. Za bivšeg člana Zenita interesovanje su u prethodnom periodu pokazivali pojedini turski klubovi, ali nije došlo do konkretizacije posla.

I sada se čeka konkretna ponuda, mada u Zvezdi nisu baš rasploženi da olako ispuste Rodića. Posebno u situaciji kada na vidiku nema prave alternative. Čak i kada bi Aleksandar Kolarov zadužio opremu srpskog šampiona, Milan Rodić bi u punoj snazi, napunjen novim motivima, bez moranja da igra svaku utakmicu, bio nepohodan u evropskim kvalifikacijama. Posebno što je zalaganjem i ponašanjem postao čovek od poverenja Dejana Stankovića.

Kako bilo, uprava i stručni štab predvođen Dejanom Stankovićem moraće brzo da reaguju.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.