SVIMA JE PROMAKLA 1 STVAR VEZANA ZA GOBELJIĆEV SKANDAL: Bukvalno NIKO TO NIJE PRIMETIO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ZANIMLJIVO

SVIMA JE PROMAKLA 1 STVAR VEZANA ZA GOBELJIĆEV SKANDAL: Bukvalno NIKO TO NIJE PRIMETIO! (VIDEO)

– On je dobio crveni karton, sudija ima pravo da mu ga pokaže i posle utakmice

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić napravio je strašan skandal posle finala Kupa s Partizanom (Zvezda prošla na penale), pošto je skidao šorts pred Vladimirom Stojkovićem, aludirajući na onu njegovu izjavu o “silovanju ako ne osvoji trofej”, a koju je dao pred utakmicu.

Međutim, iako nijedan medij nije objavio da je desni bek crveno-belih zapravo već kažnjen, to se zapravo dogodilo.

Naime, sudija Srđan Jovanović je njemu dao crveni karton, iako je utakmica već bila gotova, otkriva za Objektiv predsednik Takmičarske komisije FSS Miodrag Janković.

– On je dobio crveni karton, sudija ima pravo da mu ga pokaže i posle utakmice. Izrečena mu je disciplinska mera, delegat je njegovo ponašanje iskritikovao i u svom izveštaju. Disciplinska komisija će odlučiti, to se sad čeka. Ne bih da prejudiciram, ne bi bilo kolegijalno prema kolegama, ali uglavnom, isključen je, a to još uvek nije objavio nijedan medij – istakao je predsednik Takmičarske komisije FSS Miodrag Janković u razgovoru za Objektiv.

Dakle, posle ovog saznanja je potpuno jasno da će Gobeljić teško proći nekažnjeno za ovo, tako da će u suštini biti uslišena želja Bibarsa Natha koji ga je ozbiljno iskritikovao posle utakmice.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.