KONAČNO SE OGLASIO I GOBELJIĆ: Posle svega što je uradio IZUSTIO je nekoliko REČENICA
Foto: Starsport©

javio se

KONAČNO SE OGLASIO I GOBELJIĆ: Posle svega što je uradio IZUSTIO je nekoliko REČENICA

"Želeo bih pre svega da se zahvalim saigračima, stručnom štabu i klubu na izvarednom uspehu, jedna fenomenalna godina, ostavili smo i danas srce na terenu, pokazali smo da smo najbolji u Srbiji. Doneli duplu krunu posle duže vremena i zbog toga sam zaista presrećan"

Objavljeno:

Marko Gobeljić obeležio je finale Kupa Srbije iako nije napravio nijedan fudbalski potez vredan divljenja, nego je u centru pažnje zbog skandaloznog poteza na kraju penal-serije.

Crvena zvezda je savladala Partizan posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, a Marko Gobeljić je "vruće glave" otrčao do golmana crno-belih Vladimira Stojkovića i pred njim skinuo šorts, posle čega je nastala velika frka na terenu.

Žestoko su reagovali BIbars Natho i Bojan Ostojić iz Partizana, još burniju reakciju imao je Nemanja Stevanović putem Instagrama, a igrača Zvezde je opomenuo i Dejan Stanković.

Desni bek Zvezde posle meča nije komentarisao incident, ali se osvrnuo na uspeh i sezonu.

"Želeo bih pre svega da se zahvalim saigračima, stručnom štabu i klubu na izvarednom uspehu, jedna fenomenalna godina, ostavili smo i danas srce na terenu, pokazali smo da smo najbolji u Srbiji. Doneli duplu krunu posle duže vremena i zbog toga sam zaista presrećan", istakao je borbeni fudbaler Crvene zvezde.

Marko Gobeljić je jedan od igrača koji su u prethodne četiri sezone beležili ogromne uspehe u Zvezdi, a plan mu je da nastavi u istom ritmu.

"Potrudićemo se da sledeće godine idemo korak unapred, da pomeramo granice. Cilj je svakako da se plasiramo u grupnu fazu Lige Šampiona, ali i da ponovimo uspehe i u domaćim takmičenjima. Završili smo jednu odličnu sezonu sa osvajanjem Kupa Srbije i duplom krunom", zaključio je on.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.