BAJKOVIĆ ZA ESPRESO PROGNOZIRAO FINALE KUPA: Zvezda ima moćan tim, ali mora biti oprezna - VERUJEM DA ĆE BITI 2:0!
Foto: Saša Pavlić Koky, Dado Đilas

Optimistično

BAJKOVIĆ ZA ESPRESO PROGNOZIRAO FINALE KUPA: Zvezda ima moćan tim, ali mora biti oprezna - VERUJEM DA ĆE BITI 2:0!

Bajković je bio i ostao ljubimac navijača Zvezde, proveo je u klubu deset sezona, sakupio 100 ligaških nastupa i osvojio jednu Superligu i dva Kupa Srbije

Objavljeno: 17:04h

Bivši golman Crvene zvezde, Boban Bajković, veruje da šampion Srbije osvojene 32. titule može da u svoje vitrine vrati Kup koji je poslednji put podigao baš Bajko, davne 2012. godine.

- Zvezda je mnogo kvalitetan tim i verujem da ima bolji sastav od Partizana, što su pokazale igre u Evropi i Superligi. Međutim, momci moraju biti oprezni, jer Partizan juri jedini trofej u ovoj sezoni i daće sve od sebe da spasi ovu takmičarsku godinu.

On je naveo primer njegove generacije koja nije uspela te godine da prekine Partizanov niz, ali je uzela Kup.

- Mi smo bili u takvoj situaciji. Nama je taj Kup bio sve. Na kraju smo savladali dva puta Partizan u polufinalu i stigli do željno čekanog trofeja. Zato i kažem da treba biti oprezan, jer partizan se neće tako lako predati, iako smatram da Zvezda ima najbolji tim i da je superiorna na sve ostale.

Bajković je bio i ostao ljubimac navijača Zvezde, proveo je u klubu deset sezona, sakupio 100 ligaških nastupa i osvojio jednu Superligu i dva Kupa Srbije.

Iako je još 2014. napustio stadion "Rajko Mitić" na kom je ostavio veliki trag, Bajković je ostao u bliskom kontaktu sa ljudima iz kluba pa ima dobar uvid u stanje u klubu.

- Trenutno sam u Srbiji i najverovatnije ću prisustvovati derbiju. Uvek rado se vratim u moju drugu kuću. Tu još uvek imam dobre prijatelje. Verujem da ćemo uzeti Kup i proslaviti kako dolikuje.

Za kraj je prognozirao je i tačan rezultat.

- 2:0 za Zvezdu - samouveren je Bajko.

Ostaje da vidimo da li će biti u pravu.

(Espreso/ Vanja Aleksić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.