BAJKOVIĆ ZA ESPRESO ISTAKAO ZVEZDIN GLAVNI ADUT ZA MILAN: Mi smo gladni njih, a ne oni nas!
Foto: Saša Pavlić Koky, Dado Đilas

VERUJE U TRIJUMF

BAJKOVIĆ ZA ESPRESO ISTAKAO ZVEZDIN GLAVNI ADUT ZA MILAN: Mi smo gladni njih, a ne oni nas!

Nama ove utakmice više znače, Milanu je ipak prioritet borba za Skudeto i čuvaće se za duele sa Interom i Romom, pa se nadam da to može da bude presudno - optimista je bivši čuvar mreže šampiona Srbije

Objavljeno:

Bivši golman Crvene zvezde, Boban Bajković, veruje da šampion Srbije nakon obezbeđenog proleća u Evropi, može da produži svoje prisustvo na evropskoj sceni i to eliminacijom slavnog Milana.

Bajković je bio i ostao ljubimac navijača Zvezde, proveo je u klubu deset sezona, sakupio 100 ligaških nastupa i osvojio jednu Superligu i dva Kupa Srbije.

Boban Bajković
foto: Starsport©

Kao i uvek, popularni Bajko se rado odazvao našem pozivu da prokomentariše šanse crveno-belih pred dugo iščekivani duel.

- Pozdrav, jedva čekam utakmicu i verujem da Zvezda ima šanse da prođe dalje. Mi smo gladni njih, a ne oni nas. Igrači, ali i navijači, željni su velikih utakmica i spektakla. Nama ove utakmice više znače, Milanu je ipak prioritet borba za Skudeto i čuvaće se za duele sa Interom i Romom, pa se nadam da to može da bude presudno - optimista je Bajković.

Boban Bajković
foto: Starsport©

Iako je još 2014. napustio stadion "Rajko Mitić" na kom je ostavio veliki trag, Bajković je ostao u bliskom kontaktu sa ljudima iz kluba pa ima dobar uvid u stanje u klubu.

- U redovnom sam kontaktu sa Milijašem pa znam da u ekipi vlada odlična atmosfera i hemija. Zato verujem da će želja Zvezdinih igrača, uz uvek potrebno znanje i dozu sreće, biti dovoljna da napravimo iznenađenje i izbacimo favorita - kaže bivši čuvar mreže pa ulazi u dublju analizu.

Delije, Boban Bajković
foto: Starsport©

- Nadam se samo da veliki navijač Zvezde, Rade Krunić, neće biti taj koji će da presudi. Verujem da Ibra neće igrati i to je dobro za nas. Što se tiče Mandžukića, siguran sam da će dati sve od sebe i biti maksimalno motivisan, on zna šta znači Marakana. Ipak, verujem u našu ekipu i pozitivan ishod - nepokolebljiv je Boban.

Za kraj je objasnio kako će sam pratiti duel crveno-belih i crveno-crnih.

- Organizovaću večeru sa prijateljima i bliskim osobama i u takvom najlepšem okruženju, pružiću podršku svom klubu - poručio je Bajković.

(Espreso/Vanja Aleksić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.