ZORICA NAKON DOSTA GODINA ISPRIČALA SVE O ODNOSU SA BAJKOVIĆEM: Istina je da je dolazio kod nje, često, ALI....
Foto: Starsport©

iznenadila

ZORICA NAKON DOSTA GODINA ISPRIČALA SVE O ODNOSU SA BAJKOVIĆEM: Istina je da je dolazio kod nje, često, ALI....

Iako su tada i 35-godišnji golman i 61-godišnja pevačica oštro demantovali ove navode, folkerka se u poslednjem intervjuu ponovo osvrnula na ovu priču

Objavljeno:

Boban Bajković nekadašnji golman, svojevremeno je ispunjavao stupce žute štampe zbog navoda da je u emotivnoj vezi sa pevačicom Zoricom Marković.

Iako su tada i 35-godišnji golman i 61-godišnja pevačica oštro demantovali ove navode, folkerka se u poslednjem intervjuu ponovo osvrnula na ovu priču, uz isticanje koliko ju je zabolelo ono što se pisalo u novinama.

- To (prim.aut. tračevi) me nije tangiralo jer je mnogo mladog sveta prošlo kroz moje kafane. Pogodilo me je jedino kada su me spajali sa golmanom Bobanom Bajkovićem. On i nekoliko fudbalera su dolazili u moju kafanu. Tada je bila znatno lošija finansijska situacija u fudbalu, pa sam im pomagala koliko sam mogla - počela je izlaganje za Hit Informer Zorica.

Zorica Marković
foto: Yotube

- Tu decu sam gledala majčinskim očima. Kada su imali novca, plaćali su. Kada nisu, nisu morali. Bili smo prava družina. Moja kafana je bila njihova zajednička kuća, u koju su mogli da dođu u bilo koje doba dana i noći - dodala je Markovićeva.

- Za Bajkovićem su tada ludele ribe, pa smo birale sa kojom će da bude. Verovatno je neka ljubomorna devojka rekla za novine da smo Bajković i ja zajedno. Baš me je bilo sramota jer sam poznavala njegovog oca.

Bonus video:

(Espreso / Hit Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.