TOTALNA KONFUZIJA U FSS: Ne zna se ko koga hoće da smeni- PANTELIĆ ŠURBATOVIĆA ILI TONČEV NJEGA?!
Foto: FSS

SPREMA SE ČISTKA

TOTALNA KONFUZIJA U FSS: Ne zna se ko koga hoće da smeni- PANTELIĆ ŠURBATOVIĆA ILI TONČEV NJEGA?!

Sednica je zakazana za 13.00 časova

Objavljeno:

Ova sezone Superlige Srbije je obeležena sumnjivim utakmicama o kojima je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

S toga je vršilac dužnosti predsednika FSS Marko Pantelić, posle prigovora čelnika Javora koji su zahtevali da iz lige ispadnu četiri kluba od prvobitnih osam klubova oštro reagovao. Pantelić je odmah potom smenio Dragomira Lazovića koji se previrao sa njim u ratu saopšetnjima.

Međutim kako stvari stoje ovo izgleda nije jedina smena koja će biti u savezu. Priča se da je prvi sledeći na udaru generalni sekretar Jovan Šurbatović koga je predsednik komisije za integritet FSS Svetislav Đurović optužio da je medijima dostavljao podatke o sumnjivim utakmicama.

Ali sa druge strane ima i članova IO FSS koji su nezadovoljni time što je Pantelić na ovom mestu i predvođeni Ivicom Tončevim žele da smene v. d. predsednika fudbalskog saveza.

Zato je danas od 13 časova zakazana sednica na kojoj će se raspravljati o statusu Pantelića, a ideja druge struje u savezu je da na mesto predsenika ali ne sa statusom v. d. sedne Nenad Bjeković na kojoj bi ostao sve do izbora novog na redovnim izborima koja bi trebala da se održe 2023. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.