FINALE KUPA SUDI ČOVEK KOJI NIJE PO UKUSU NI ZVEZDE, NI PARTIZANA: Oba kluba ga optužili za krađu!
Foto: FSS

a još derbi nije ni počeo

FINALE KUPA SUDI ČOVEK KOJI NIJE PO UKUSU NI ZVEZDE, NI PARTIZANA: Oba kluba ga optužili za krađu!

Jovanović nije po ukusu ni crveno ni crno-belih koji u poslednje dve godine nisu štedeli saopštenja na račin pomenutog internacionalca

Objavljeno:

Ostao je još jedan dan do finala Kupa Srbije u kojem će se sastati Crvena zvezda i Partizan na stadionu "Rajko Mitić", a juče je delegirana i sudijska trojka za ovaj susret.

Glavni arbitar je Srđan Jovanović, sada već iskusni UEFIN sudija koji je delio pravdu i na utakmicama Lige šampiona, dok je određen da sudi mečeve na Olimpijskom turniru, kao i na Euru gde će biti četvrti sudija.

Njemu će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će četvrti sudija biti Lazar Lukić.

Jovanović nije po ukusu ni crveno ni crno-belih koji u poslednje dve godine nisu štedeli saopštenja na račin pomenutog internacionalca.

Jovanović je najpre bio na udaru Crvene zvezde, tačnije generalnog direktora Zvezdana Terzića koji "nije mogao da mu oprosti" što je u 161. večitom derbiju poništio čist gol crveno-belih pri rezultatu 0:0. Zvezda je taj meč kasnije izgubila 2:0.

- Pravili su pritisak čitave nedelje kroz medije, pa na sudiju Jovanovića, iako smo išli na sastanak sa FSS. Jovanoviću sam rekao, ne sviđa mi se što sudiš, znam da si proglašen kao partizanovac, ali verujem da želiš u Evropi da napreduješ i da nećeš to zloupotrebiti. Ali on je zloupotrebio, i poništen nam je čist gol - rekao je Terzić tada.

Na udaru Partizana Jovanović se našao početkom ove sezone, posle meča Vojvodina - Partizan. Novosađani ssu tada dobili rezultatom 3:2, golovima u nadoknadi vremena, a tadašnji trener crno-belih Savo Milošević je glašicom gađao Jovanovića.

Milošević je posle tog meča otišao iz Humske, a Partizan se potom oglasio saopštenjem.

- Nakon brutalne krađe u Novom Sadu, kompletnog inženjeringa sudijske organizacije u sadejstvu sa čelnicima FSS-a, FK Partizan je zakazao sednicu Odbora za hitna pitanja - poručili su iz kluba tada.ž

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.