IZ RADNIČKOG ODGOVORILI POLEDICI: Nećemo da trpimo ovo, mi smo klub koji sve radi transparentno!
Foto: Starsport©

nisu iznenađeni, ali su uvređeni

IZ RADNIČKOG ODGOVORILI POLEDICI: Nećemo da trpimo ovo, mi smo klub koji sve radi transparentno!

Iz 'Reala sa Nišave' navode da su u pitanju klasične insinuacije Mirka Poledice

Objavljeno:

FK Radnički Niš oglasio se večeras saopštenjem povodom izjave predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost Mirka Poledice, "o sumnjivom finansiranju klubova" u Superligi Srbije.

- Povodom novih i ničim izazvanih napada na naš klub od strane gospodina Mirka Poledice, odlučili smo da se oglasimo, iako smatramo da je vreme da se tenzije u našem fudbalu spuste, nakon nedavno završene sezone. Ali da bi se tenzije spustile, mora se govoriti istina, a Radnički je danas napadnut klasičnim insinuacijama - saopšteno je iz niškog kluba.

Poledica je ranije danas u intervjuu portalu Nova.rs spomenuo "sumnjivo finansiranje klubova", uključujući i Radnički iz Niša.

- Da postavimo jedno pitanje: Kako se finansiraju klubovi u Srbiji? Koji su prihodi Radničkog iz Niša, Javora iz Ivanjice, Mačve iz Šapca? Njima je prihod nula, a rashod 100 odsto. Kako se prave pare? Ako opština izdvoji sto, dvesta hiljada, gde je ostatak? - rekao je Poledica u intervjuu.

Iz Radničkog su dodali da njihov predsednik Dragan Marković "moli gospodina Poledicu da više ne iznosi neistine i insinuacije o klubu, koji se jednim delom finansira iz gradskog budžeta, a drugim od prodaje igrača".

- Ne znamo da li on to radi po nečijem nalogu, zbog novca ili nekog drugog motiva, ali svojim ponašanjem otvara to pitanje. Mi smo klub koji sve radi transparentno i nećemo da trpimo ovakve i slične insinuacije, nezavisno od koga dolaze - dodaje se u saopštenju.

- Uprava Radničkog nikada neće dozvoliti da se iznose neistine, laži i insinuacije na račun 'Reala sa Nišave'. Mi volimo naš klub - naveli su iz Radničkog.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.