SUPERLIGA ULAZI U ZAVRŠNICU: Još devet bodova u igri, mnogi traže slamku spasa
Foto: Filip Plavčić

važan meč u nišu

SUPERLIGA ULAZI U ZAVRŠNICU: Još devet bodova u igri, mnogi traže slamku spasa

Zvezda je već obezbedila šampionsku titulu

Objavljeno:

Utakmicama 36. kola za vikend se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraju u Beogradu, dok će u Nišu Radnički dočekati Rad u važnom meču u borbi za opstanak.

Crvena Zvezda je već obezbedila šampionsku titulu, ima 99 bodova i jedina je neporažena ekipa u domaćem prvenstvu, a u nedelju će od 18.45 igrati na svom terenu protiv Zlatibora, koji je ispao iz lige.

Partizan će sezonu završiti kao drugoplasirani, a u nedelju od 16.40 igra protiv Čukaričkog, koji se bori za treće mesto. Partizan ima 89 bodova, Čukarički 68, a četvrtoplasirana Vojvodina bod manje.

Novosadski tim u nedelju od 14.30 igra u Šapcu protiv Mačve, koja je već ispala iz lige.

U jednom od najzanimljivijih mečeva u 36. kolu, Radnički na "Čairu" dočekuje beogradski Rad, u nedelju od 14.30. Radnički je u bezbednoj zoni, 12. na tabeli sa 44 boda, a Rad je prvi u zoni ispadanja, na 15. mestu sa bodom manje.

Za opstanak se bori i Novi Pazar, koji će u subotu od 16 časova na svom terenu igrati protiv šestoplasirane Mladosti. Pazarci su 16. na tabeli sa 42 boda, a Mladost ima 51.

FK Novi Pazar, Stadion Novog Pazara
foto: Starsport©

Fudbaleri Voždovca u subotu od 16 časova dočekuju Napredak i potrebni su im bodovi za opstanak. Voždovac je na 13. mestu na tabeli sa 44 boda, a Napredak je 10. sa tri više.

Takodje i novosadski Proleter ima 44 boda i prvi je iznad crte, ispred Rada. Proleter će u subotu od 16 časova dočekati Radnik, koji na petom mestu na tabeli ima 55 bodova.

Metalac će u nedelju od 14.30 dočekati Bačku koja je već ispala iz lige, Spartak će u isto vreme igrati na svom terenu protiv Indjije, a TSC dočekuje Javor.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.