VOŽDOVAC PREŽIVEO: Rad i Javor izgubili bitku, sele se u niži rang, Kaluđerović je tragičar "GRAĐEVINARA"! (VIDEO)
Foto: Miroslav Todorović/Starsport

superliga srbije, 38. kolo

VOŽDOVAC PREŽIVEO: Rad i Javor izgubili bitku, sele se u niži rang, Kaluđerović je tragičar "GRAĐEVINARA"! (VIDEO)

U direktnom duelu Voždovca i Javora je bilo dosta varnica, ali ne i golova

Objavljeno: 21:26h

Kompletirano je poslednje, 38. kolo Superlige Srbije. Vrlo zanimljivo je bilo u borbi za opstanak jer je uoči ovog kola pet timova bilo ugroženo, a dva su ispala iz lige, zajedno sa prethodno eliminisanim Bačkom, Mačvom, Zlatiborom i Inđijom.

Radnički iz Niša je savladao ubedljivo fenjeraša Bačku - 5:1. Golove su postigli Gavrić u 11, 19. i 33. minutu, Mitrović u 15. i Kovačević u 82. iz penala, a utešni gol za gost edelo je Ratkovića u 20. minutu.

Nišlijama su na ruku išli ostali rezultati pa su obezbedili opstanak.

Novi Pazar je slavio trijumf nad Napretkom - 2:1. Vodili su domaći 2:0 golovima Hadžibulića u 24. i Sisea u 57. minutu, a postalo je napeto nakon gola Milunovića u 85. ali je Pazar odoleo i izborio opstanak.

U direktnom duelu Voždovca i Javora je bilo dosta varnica, ali ne i golova. To je na kraju bilo dovoljno "Zmajevima" za opstanak, ali nei klubu iz Ivanjice koji se seli u niži rang.

Radu je bila neophodna pobeda u Subotici. Spartak je poveo golom Tufegdžića iz penala u 11. minutu, a izjednačio je Šarić u 28.

Posle igranja rukom, "Građevinari" su dobili penal u 79. minutu, ali je šut Andrije Kaluđerovića odbranio golman Dubljanić i meč je završen nerešenim rezultatom, a to je značilo ispadanje Rada iz Superlige.

Ranije danas, Crvena zvezda je pobedila Metalac sa 5:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.