MANČESTER JUNAJTED NAPADA TROFEJ BEZ KAPITENA: Solskjer već traži pojačanja za narednu sezonu!
Foto: EPA/Laurence Griffiths

NI BLIZU 100%

MANČESTER JUNAJTED NAPADA TROFEJ BEZ KAPITENA: Solskjer već traži pojačanja za narednu sezonu!

Megvajer je na početku sezone zadržao kapitensku traku uprkos skandalozne tuče i hapšenja u Grčkoj

Objavljeno: 17:56h

Kapiten fudbalera Mančester junajteda Hari Megvajer najverovatnije će propustiti finalnu utakmicu Lige Evrope protiv Viljareala pošto se nije oporavio od povrede skočnog zgloba, rekao je danas njegov trener Ole Gunar Solskjer.

- On hoda, ali dug je put od hodanja do trčanja. Pružićemo mu priliku, ali mislim da ga nećemo videti kako igra u Gdanjsku. On napreduje polako ali sigurno, ali ligamentima je potrebno vreme da se oporave. Kao što sam rekao u više navrata, daću mu vremena do utorka uveče, do poslednjeg treninga i videćemo da li će moći da izađe na teren - rekao je Solskjer, a preneo Bi-Bi-Si (BBC).

Ole Gunar Solskjer
foto: EPA/Ettore Ferrari

Fudbaleri Mančester junajteda igraju u sredu od 21 sat u Gdanjsku protiv Viljareala, u finalu Lige Evrope.

Megvajer se povredio 9. maja u utakmici protiv Aston Vile u Premijer ligi.

Solskjer je rekao da će Megvajer putovati u Poljsku, pošto je važan deo ekipe i priprema za osvajanje trofeja, prvog za Junajted od 2017. godine.

Megvajer je na početku sezone zadržao kapitensku traku uprkos skandalozne tuče i hapšenja u Grčkoj.

Junajted će sezonu u Premijer ligi završiti u nedelju utakmicom protiv Vulverhemptona, a ekipa će na kraju biti druga na tabeli.

Solšer je ocenio da je ekipa ove sezone napredovala, nakon što je tek drugi put osvojila drugo mesto na tabeli otkako se penzionisao slavni trener Aleks Ferguson 2013. godine.

Norveški trener je naveo da klub mora da bude aktivan u letnjem prelaznom roku, ako želi da bude konkurentan šampionu Mančester sitiju.

- Nadam se da ćemo se pojačati dvojicom ili trojicom igrača koji nam definitivno trebaju u borbi za vrh tabele. Mi smo suviše daleko da bismo mislili da to može da se dogodi samo od sebe - rekao je Solskjer.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.