PREDSEDNIK ZVEZDE SA PUNO OPTIMIZMA GOVORI O STANKOVIĆU: Sa Dekijem želimo Vrhunske rezultate!
Foto: crvenazvezdafk.com

Želja za bolje sutra

PREDSEDNIK ZVEZDE SA PUNO OPTIMIZMA GOVORI O STANKOVIĆU: Sa Dekijem želimo Vrhunske rezultate!

Fudbaleri Zvezde su ove sezone odbranili šampionsku titulu u Superligi Srbije, a igraće i u finalu Kupa protiv Partizana, 25. maja na stadionu "Rajko Mitić"

Objavljeno:

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je danas da očekuje nastavak dobrih rezultata u narednim sezonama, nakon što je trener Dejan Stanković produžio ugovor do 2024. godine.

- Stanković je pokazao da je pravi šampion, da je zvezdaš koji je igrački postigao mnogo i njegova trenerska funkcija je potvrdila da će i u tome postići vrhunske rezultate. Zvezda očekuje da se nastavi u ovom maniru, sa ciljem da unapredimo igru i rezultate koje očekujemo u evropskim takmičenjima u narednoj sezoni - rekao je Mijailović za klupski sajt.

Stanković je danas produžio ugovor sa Zvezdom do 2024. godine.

- Stanković je stvorio dobar timski rad, igrači su ostvarili ciljeve za ovu godinu, uz još jedan koji nas očekuje. Nadam se da ćemo to uspešno prebroditi i doći do veoma uspešne sezone u ovom ciklusu u kom se takmičimo - dodao je predsednik crveno-belih.

Mijailović je rekao da je Stankovićeva prednost to što je bio uspešan igrač i što zna kakvi su zahtevi modernog fudbala.

- Trenirali su ga mnogi poznati treneri, mnogo je naučio od njih i što je najvažnije, sposoban je da to primeni u praksi. Rezultat nije izostao, ali iza svega toga stoji rad i želja igrača da poštuju trenerove zahteve. Verujem da će se u tom duhu nastaviti saradnja - naveo je Mijailović.

Fudbaleri Zvezde su ove sezone odbranili šampionsku titulu u Superligi Srbije, a igraće i u finalu Kupa protiv Partizana, 25. maja na stadionu "Rajko Mitić".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.