NIKO NE ZASLUŽUJE OVO! Brazilski fudbaler podelio snimak UNIŠTENOG stana i zgrade posle napada Hamasa! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/@Higor_vidal

užasno

NIKO NE ZASLUŽUJE OVO! Brazilski fudbaler podelio snimak UNIŠTENOG stana i zgrade posle napada Hamasa! (VIDEO)

Sportisti koji su se zatekli u Izraelu sada najmanje razmišljaju o svom poslu već kako da sačuvaju živu glavu i porodice

Objavljeno:

Dok besni sukob Izraela i Hamasa, iz ovog dela sveta nam svakodnevno stižu snimci i slike stravičnih rtazaranja, a broj mrtvih i ranjenih neprestano raste.

Sportisti koji su se zatekli u Izraelu sada najmanje razmišljaju o svom poslu već kako da sačuvaju živu glavu i porodice.

Jedan od njih je brazilski fudbaler Igor Vidal koji igra za Hapoel iz Petah Tikve. On je na društvenoj mreži podelio snimak svog razorenog doma uz molbu pratiocima da ne karakterišu palestinski Hamas kao žrtve već kao agresore.

- Ovo je moj stan u Petah Tikvi nakon napada Hamasa. Ovaj snimak vam pokazuje kakvi su to ljudi. Ponašaju se kao životinje, napadaju nevine ljude kao što sam ja, moja žena i moje dete. Prestanite da govorite kako Izrael napada Gazu, molim vas. Iz Gaze napadaju nevine ljude u Izraelu. Nemojte da verujete medijima koji vam govore da Izrael ubija ljude u Gazi, jer to nije istina. Izrael se samo brani od terorista. Niko ne zaslužuje ovo - napisao je Vidal na svom Instagram profilu.

Da nevinih ima u ovom sukobu, teško je reći jer moderni konflikt izraelskih Jevreja i Palestinaca traje sa prekidima od 1940. a zapravo još od biblijskih vremena (Izrailj i Filistejci).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.