RAT UŽIVO! Pešić snimio rakete koje padaju na glavni grad Izraela
Foto: Printscreen/Instagram/pesic45

postaće reporter

RAT UŽIVO! Pešić snimio rakete koje padaju na glavni grad Izraela

Hamas je izdao i novo upozorenje Izraelu

Objavljeno:

Srpski fudbalerAleksandar Pešić je fudbaler Makabija iz Tel Aviva i on trenutno proživljava teške trenutke u tom gradu jer je on od sinoć granatiran od strane Hamasa. U jednom trenutku na glavni grad Izraela je poletelo 130 raketa.

Ovaj sukob Hamasa i Izraela je zabeležio i pomenuti Aleksandar Pešić putem Instagrama koji je snimio rakete od suprotne strane.

Bivči fudbaler Crvene zvezde se tim povodom oglasio i otkrio kakva je trenutno situacija u Izraelu:

- Ne ulazim u njihove stvari, ali znam, prvom prilikom, ako budem nešto osetio, da sam nesiguran ili da osetim neki problem, niko me neće sprečiti da sednem na prvi avion i odem kući. Ne zanima me ni ugovor. Poslao sam moje pre 10 dana kući, jer se sezona završava za 20 dana. Malo mi je lakše jer nisu tu, jer nikad ne znaš šta može da se desi - rekao je Pešić.

Aleksandar Pešić
foto: Profimedia

Hamas je izdao i novo upozorenje Izraelu saopštivši "da ako bude srušena još samo jedna stambena zgrada, uništiće Tel Aviv". Podsetimo, prethodno je javljeno da su izraelske snage pogodile u Gazi soliter od 13 spratova, što ih je navelo na osvetnički napad. Oni su na Izrael lansirali najmanje 130 raketa.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.