EMOTIVNI MAMIĆ PORUČIO IZ MEĐUGORJA: Čestitam prvaku života Dinamu, dušmani ne mogu spavati zbog tebe!
Foto: AP

presrećan

EMOTIVNI MAMIĆ PORUČIO IZ MEĐUGORJA: Čestitam prvaku života Dinamu, dušmani ne mogu spavati zbog tebe!

Čestitam svakom, ma i najmanjem točkiću ovog stroja, ovog remek-dela hrvatskog sporta, krune fudbala ovog dela Evrope koji smo stvorili - napisao je Zdravko Mamić

Objavljeno:

Dinamo iz Zagreba je juče osvojio svoju četvrtu uzastopnu titulu prvaka Hrvatske, tri kola pre kraja.

Bivši predsednik kluba, Zdravko Mamić, najpoznatiji hrvatski begunac u Međugorju, odreagovao je iz svog novog prebivališta na Dinamov uspeh.

- Dinamo je prvak! 15. naslov prvaka Hrvatske od famozne lige za bedaka danas slavi ponos Zagreba i Hrvatske. Ali nije fudbalski prvak Dinamo, Dinamo je prvak života, borbe, rada i znoja. Klanovi se organizuju, podmeću mu klipove pod noge, traže mu dlaku u jajetu, upregnuli su državu da ga unište, ni spavati ne mogu dušmani zbog uspeha Dinama; a sve bi dali da budu Dinamo - emotivan kao uvek bio je Mamić.

Zdravko Mamić, Zoran Mamić
foto: EPA/Stringer

- I baš zato čestitam prvaku života Dinamu na istorijskoj sezoni, sezoni u kojoj smo ostvarili najveći klupski uspeh jednog hrvatskog kluba u evropskim takmičenjima, osvojili naslov prvaka, a čeka nas još i finale Kupa! Čestitam svakom, ma i najmanjem točkiću ovog stroja, ovog remek-dela hrvatskog sporta, krune fudbala ovog dela Evrope koji smo stvorili.

- Spremačicama, kuvaricama, domarima, stadionskim radnicima, obezbeđenju, svim zaposlenima kluba, skupštinarima, Upravi, a najviše igračima i stručnom štabu želim čestitati na fantastičnoj sezoni, te uprkos svim napadima na novom naslovu prvaka. Želim nam svima da ovoj istorijskoj sezoni dodate i titulu pobednika Kupa jer ste najbolje što hrvatski fudbal ima! - napisao je Mamić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.