DEKIJEV SIN IZRAZIO ŽELJU DA IGRA ZA SRBIJU! U dresu "orlova" će nastupati na prestižnom turniru
Foto: Printscreen/Youtube/Zvezda Kids

pohvalno

DEKIJEV SIN IZRAZIO ŽELJU DA IGRA ZA SRBIJU! U dresu "orlova" će nastupati na prestižnom turniru

Dečaci selekcije do 16 godina imaju veliku perspektivu

Objavljeno:

U ponedeljak kreće fudbalski turnir "Miljan Miljanić", na kome će se osim igrača iz Srbije naći mlade nade iz inostranstva.

Ako je gledati mlade snage, srpski fudbal ne bi trebalo da brine za budućnost, posebno kada je genetika u pitanju. Naime, čak trojica sinova čuvenih srpskih fudbalera igraće za kadetsku reprezentaciju na memorijalnom turniru "Miljan Miljanić" u periodu od 10. do 14. maja. To su Aleksandar Stanković, Ivan Vasiljević i Stefan Džodić.

I sva trojica igraju u inostranstvu. Aleksandar Stanković, sin trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića, član je Intera, Ivan Vasiljević, naslednik Petra Vasiljevića, nekadašnjeg igrača Partizana dolazi iz Rajo Valjekana, dok je Stefan Džodić, potomak Nenada Džodića, fudbaler Monpeljea, francuskog kluba čiji je dres njegov otac nosio 11 sezona.

Dečaci selekcije do 16 godina imaju veliku perspektivu, a pored sinova slavnih očeva u nacionalnom timu nalazi se veliki broj izuzetno talentovanih momaka koje predvodi kapiten Stefan Marinković, golman Crvene zvezde.

Radovan Krivokapić
foto: FSS

- U ekipi su naših pet igrača koji igraju u inostranstvu koji su izrazili veliku želju da igraju za našu selekciju što je meni posebno drago. Ima dosta naših dečaka koji žele da igraju. U ovom trenutku su tu njih petorica, što ne znači da ih u budućnosti neće biti više. Tu su Simić iz Štutgarta, Stanković iz Intera, Đekić iz Lokomotive Zagreb, Vasiljević iz Madrida i Džodić iz Monpeljea. Želimo da ih vidimo, da im pružimo šansu i nadam se da ćemo u budućnosti imati nekih akcija u kojima ćemo imati sve naše igrače koji igraju u inostranstvu, a imaju kvalitet za reprezentaciju.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.