DEFINITIVNO ĆE PARTIZAN I ASANO NA SUD: Ako ovaj spor ode na stranu Japanca, crno-belima neće biti dobro!
Foto: Dado Đilas

kakav će biti epilog

DEFINITIVNO ĆE PARTIZAN I ASANO NA SUD: Ako ovaj spor ode na stranu Japanca, crno-belima neće biti dobro!

Takuma je napustio Beograd u petak

Objavljeno:

Ono što posebno treba da zabrine čelnike Partizana, predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazuru je da će u slučaju da izgube spor sa Takumom Asanom, morati da isplate sve dugove prema Japancu.

Šta to u prevodu znači, Partizan će biti prisiljen da iskešira sve plate do isteka ugovora koji je imao Takuma Asano sa crno-belima. Plus, klub ostaje bez planiranog milionskog obeštećenja, koje je trebalo da bude između 3.000.000 i 5.000.000 evra.

Takuma Asano
foto: Starsport©

Problem između Takume Asana i Partizana nastao je tokom zime, kada su crno-beli pokušali da Japanca prodaju u Ujedinjene Arapske Emirate, što je on u startu odbio i time ih ostavio bez 5.000.000 evra. Asano je tada preko svojih zastupnika rekao čelnicima crno-belih da svoju budućnost vidi samo u Evropi, odnosno u nekoj od najjačih "liga petice".

Takuma Asano napustio je Beograd i Partizan u petak, kada je otišao u rodni Japan. To je uradio po savetu svog advokatskog tima, koji su već sklopili pravnu konstrukciju i obezbedili dokumentaciju za sud. Na dan pravoslavnog Uskrsa u nedelju, Takuma Asano se oglasio preko društvenih mreža i otkrio da je raskinuo ugovor sa Partizanom jer nije bio redovno plaćen.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.