DINAMO KRADE ZVEZDI DEFANZIVCA: Na adresu Dragovića stigla NEPRISTOJNA PONUDA!
Foto: EPA/Ronald Wittek

DA LI JE MOGUĆE?

DINAMO KRADE ZVEZDI DEFANZIVCA: Na adresu Dragovića stigla NEPRISTOJNA PONUDA!

Nije poznato koliko novca moskovski klub nudi Dragoviću, ali s obzirom na to da je platežno sposobniji od Zvezde, jasno je da neće biti jednostavno potpisati ga

Objavljeno:

Iako je sve dogovoreno sa Crvenom zvezdom i data reč Zvezdanu Terziću, austrijski fudbaler srpskih korena Aleksandar Dragović mogao bi da se zaputi na drugu adresu.

Po informacijama iz austrijskih medija, Dragović ima dve ponude. Ugovor su mu ponudili Dinamo iz Moskve i Keln, a navodno je bliži ponudi iz Rusije.

Poziv iz Moskve stigao je zbog Sandra Švarca, bivšeg trenera Majnca koji dobro poznaje Dragovića, dok je Keln razgovarao sa austrijskim štoperom, međutim verovatno će se povući iz trke pošto su u međuvremenu dogovorili Dejana Ljubičića iz Rapida.

Nije poznato koliko novca Dinamo nudi Dragoviću, ali s obzirom na to da je platežno sposobniji od Zvezde, jasno je da neće biti jednostavno potpisati ga.

Opet, ranije je Dragović govorio da mu je velika želja da zaigra na "Marakani" i da novac nije presudan, ali sigurno neće doći da igra za džabe. Zbog toga je Zvezda počela da traži način kako da finansira njegovu platu, ali i platu Prijovića i Kolarova.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.