SUZA SUZU STIŽE: Slavni brazilski fudbaler nije mogao da sakrije emocije - RAZLOG JE ISPUNJENJE SNA!
Foto: printscreen/instagram/adrianoimperador

SVAKA ČAST

SUZA SUZU STIŽE: Slavni brazilski fudbaler nije mogao da sakrije emocije - RAZLOG JE ISPUNJENJE SNA!

Adrijano se ponovo našao u centru pažnje nakon sinoćnje objave na Instagramu

Objavljeno:

Adrijano je svojevremeno bio jedan od najboljih napadača na svetu, ali nikada nije uspeo da pokaže svoj puni potencijal zbog problema koje je imao u privatnom životu.

Nekadašnji brazilski fudbaler proslavio se fantastičnim igrama u dresu Intera i važio je za jednog od najboljih napadača na svetu. Adrijano je i sa dosta uspeha igrao za reprezentaciju Brazila, ali sve se u potpunosti promijenilo nakon smrti njegovog oca.

Adrijana je žestoko pogodilo što je njegov otac preminuo i nakon toga pao je u depresiju. Brazilac je često propuštao treninge Intera zbog toga što je bio pijan, a klub je odlučio da je najbolje da se rastanu.

On se vratio u Brazil gde je igrao još nekoliko sezona, te je imao u Evropi još jednu epizodu kada je igrao za Romu. Međutim, više se nije uspeo vratiti u formu u kojoj je bio u Interu, te je na kraju na tužan način odlučio da završi karijeri.

Adrijano se ponovo našao u centru pažnje nakon sinoćnje objave na Instagramu. Naime, on je objavio veoma emotivne fotografije na kojima se vidi kako plače, a na kraju je objasnio šta se dešavalo.

Naime, on je dobio vesti da će biti dio staze slavnih na legendarnoj Marakani i tako će se pridružiti velikanima. Adrijana je to itekako potreslo i nije mogao da sakrije svoje suze.

- Ovo su fotografije kada sam primio vesti da ću biti deo staze slavnih na Marakani. Hvala vam na svemu. Veoma sam uzbuđen jer je ovo bio uvek moj san.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.