NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Fudbaleri pravili ŠPALIR za Danila Grujića!
Foto: Printscreen

au

NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Fudbaleri pravili ŠPALIR za Danila Grujića!

Inače, i Radnički i Trajal se nazale u zoni ispadanja četiri kola pre kraja sezone

Objavljeno: 22:06h

Scene iz Prve lige Srbije iz nedelje u nedelju postaju nalik nekoj sapunici koja svaki put iznedri nekog novog "junaka", a uglavnom je to reč o ljudima koji bi trebalo da se potrude da sve protiče u fer i poštenoj borbi, sudijama.

Upravo oni donose najveću pometnju i izazivaju najviše tenzija među igračima, pa čak to rade i arbitri iz superligaškog ranga, poput Danila Grujića, koji je u Pirotu zbog samo jedne odluke doživeo najore neprijatnosti od igrača, navijača, i ljudi iz ekipe Radničkog.

Podsetimo, Grujić je sudio meč između domaćeg Radničkog i Trajala iz Kruševca, gostima je svirao diskutabilan penal iz kog su poveli, a Piroćanci su izjednačili, no to nije obuzdalo gnev svih na stadionu, pa je glavni arbitar imao silne neprijatnosti od momenta kad je dosudio jedanaesterac.

Igrači Radničkog su u jednom momentu posedali na travu iz revolta, a na kraju meča su Grujića i njegove pomoćnike ironičnim aplauzom, poređani u špaliru, ispratili u svlačionicu. Grujiću se u jednom momentu u lice uneo stariji muškarac koga je delegat snažno povukao i sprečio eventualni fizički napad na arbitra.

Pogledajte oba gola sa utakmice odigrane u subotu u Pirotu i sporan penal za goste.

Inače, i Radnički i Trajal se nazale u zoni ispadanja četiri kola pre kraja sezone.

Pogledajte još jedan snimak iz Pirota, po završetku meča, kada su igrači domaćeg tima i fizički pokušali da npadnu sudiju Grujića.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.