IMAMO NAJBIZARNIJU VEST GODINE: Marselo propušta Čelsi ZBOG LOKALNIH IZBORA?!
Foto: Profimedia

au

IMAMO NAJBIZARNIJU VEST GODINE: Marselo propušta Čelsi ZBOG LOKALNIH IZBORA?!

Novih 1:1 bi donelo produžetke, možda i penale, a nerešeni ishodi sa četiri ili više pogodaka, kao i bilo koja pobeda Reala - vode "kraljeviće" u finale

Objavljeno:

Fudbalski klub Real Madrid našao se u neočekivanom problemu pred revanš meč polufinala Lige šampiona.

Naime, jedan od najboljih defanzivaca na svetu, Marselo, možda ne bude mogao da igra protiv Čelsija - jer mora da nadgleda lokalne izbore u Madridu koji će se obaviti u utorak.

Revanš je na programu u sredu, ali jedno je već sada sigurno - Brazilac svakako neće s ostatkom "kraljevića" krenuti na put. To je tek prvi deo problema.

Naime, kako piše "San", Marselo određen od strane lokalnih vlasti da bude "rezervni posmatrač" lokalnih izbora. On stoga mora u utorak da dođe u 8 sati ujutro na izborno mesto. Pa, pošto je on "zamenik", ako onaj prvoodređeni posmatrač iz nekog razloga ne može da obavlja tu dužnost - as Reala će ostati na glasačkom mestu do uveče.

Ukoliko bude oslobođen tih dužnosti, Real će mu platiti 20.000 evra za privatni avion kako bi se u večernjim satima pridružio ekipi koja sutradan igra s Čelsijem.

A ako, pak, bude stvarno morao da nadgleda izbore, pitanje je da li će klub uspeti da mu na dan utakmice obezbedi čarter let kako bi nastupio u novom susretu s londonskim "plavcima".

Podsetimo, fudbaleri Real Madrida odigrali su nerešeno protiv ekipe Čelsija - 1:1 u vrlo zanimljivom prvom meču polufinala Lige šampiona koji je odigran na stadionu "Alfredo di Stefano", pa će na "Stamford Bridžu" ekipi Zinedina Zidana trebati da izbegne poraz ali i remi bez golova kako bi ostala u trci za završnom borbom za evropskom krunom.

Novih 1:1 bi donelo produžetke, možda i penale, a nerešeni ishodi sa četiri ili više pogodaka, kao i bilo koja pobeda Reala - vode "kraljeviće" u finale.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.