RONALDO SE VRAĆA U ENGLESKU? Samo pod jednim uslovom je velikan iz Mančestera spreman da ga dovede
Foto: EPA/Alessandro Di Marco

italijani pišu

RONALDO SE VRAĆA U ENGLESKU? Samo pod jednim uslovom je velikan iz Mančestera spreman da ga dovede

Sve se više priča o odlasu Portugalca iz Torina

Objavljeno:

Italijanski mediji prenose da će Kristijano Ronaldo na kraju sezone napustiti Juventus.

Navode da CR7 nema ništa protiv povratka u Mančester junajted, i da će se to izvesno i desiti.

Portugalac će naravno morati da pristane na smanjenje astronomske plate, s obzirom da u Torinu zarađuje 30 miliona evra po sezoni.

U bivšem klubu navodno bi pristao i na duplo manju platu što "Crveni đavoli" zahtevaju, a prvobitnu ponudu su odbili. Obeštećenje bi dobio i Juventus s obzirom na važeći ugovor do leta 2022.godine.

Kristijano i ove sezone igra odlično. Postigao je 32 gola u 36 nastupa, a ovom učinku je dodao i četiri asistencije. Ukupno je u nepune tri sezone odigrao 126 utakmica za "Staru damu" i ima učinak od 97 golova.

Napadač je član Juventusa postao 2018. godine. Stigao je iz Real Madrida za 100 miliona evra, a njegovo angažovanje se torinskom velikanu itekako isplatilo.

Tako je njegov transfer odavno isplaćen samo od prodaje dresova, dobar deo plate se takođe pokrije od toga i sigurno da se u Juveu nikako ne kaju što imaju Ronalda u ekipi.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Alessandro DI Marco

Ali, navijači su nezadovoljni jer su očekivali da sa njim konmačno osvoje Ligu šampiona, a tome nisu došli ni blizu. Što je još gore, tim u kome nije dobro izvršena smena generacija je pred gubitkom titule prvaka Italije, ali je neizvestan i plasman u LŠ-a sledeće sezone.

Nedavno su se pojavile informacije da je Ronaldo postavio ultimatum čelnicima Juventusa koga treba da dovedu na leto kako bi osnažili ekipu, a da će on ukoliko to ne učine sigurno napustiti klub.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.