SVI GA ISMEVALI, RONALDO GA BRANIO: Sad je skinuo 'šlauf' sa stomaka i vraća se po šampionski pojas! (FOTO)
Foto: AP

razlika je neverovatna

SVI GA ISMEVALI, RONALDO GA BRANIO: Sad je skinuo 'šlauf' sa stomaka i vraća se po šampionski pojas! (FOTO)

Američki bokser je za manje od godinu i po dana smršao 25 kilograma

Objavljeno:

Nekadašnji šampion sveta u teškoj kategoriji Endi Ruis potpuno je promenio životne navike.

Simpatični debeljuca koji je šokirao svet u leto 2019. kada je u legendarnom Medison Skver Gardenu nokautirao Entonija Džošuu, odlučio je da se posveti žestokom treningu i da skine suvišne kilograme.

Nakon što je u revanšu protiv Džošue decembra iste godine očekivano poražen jer je tad imao više od 128 kilograma, Ruis je prelomio i odlučio je da ne želi više da živi raskalašnim životom kom se odao nakon zarađenog velikog novca i uljuljkan od slave.

Odlučio je da ode kod čuvenog trenera Edija Rejnosa. On mu je uveo stroga pravila treninga i cilj je da Ruis ponovo dođe na svetski tron.

Na društvenim mrežama su se pojavile dve fotografije Ruisa - jedna iz revanša sa Džošuom i druga nakon što je skinuo kilograme a razlika je zaista drastična.

Stomak je gotovo nestao. Vidljivo je kako je Ruis naporno radio da smrša i videćemo jednog novog "Destrojera" u meču protiv Krisa Areole 1. maja.

Zanimljivo, nakon što je Amerikanac trijumfom nad Džošuom postao šampion sveta, mnogi su ga ismevali zbog njegovog fizičkog izgleda i debljine.

To su radili i prijatelji fudnbaldske zvezde Kristijana Ronalda, ali on im nije dopustio da tako vređaju sjajnog boksera.

U razgovoru sa još jednom bokserskom legendom Genadijem Golovkinom, Portugalac se dotakao Ruisa i tvrdi da je on veoma dobar,kao i da izgled tela nije bitan.

- Ruis je dobar. O njemu sam pričao sa prijateljima, jer su ga ismevali i govorili su da je debeo. Rekao sam im: Slušajte, telo nije bitno, bitna je spremnost - objansio je Ronaldo.

Ruis je u karijeri na skoru 33-2 i nema dileme da ćemo o njemu još dosta čuti u budućnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.