UČITELJICA ŽELI DA "ODERE" RONALDA: Ludak i perverznjak me SILOVAO BEZ PREZERVATIVA!
Foto: AP

teške optužbe

UČITELJICA ŽELI DA "ODERE" RONALDA: Ludak i perverznjak me SILOVAO BEZ PREZERVATIVA!

Advokati Portugalca ranije su potvrdili vansudsku nagodbu, ali su dodali da to ni u kom slučaju ne znači da Ronaldo priznaje krivicu za silovanje

Objavljeno:

Ketrin Majorga, 37-godišnjakinja iz SAD-a, i dalje tvrdi da je Kristijano Ronaldo silovao i traži 65 miliona evra odštete.

Navodni incident dogodio se 2009. godine u Las Vegasu.

Majorga, nekadašnja manekenka, a danas učiteljica, i Ronaldo upoznali su se u jednom klubu, a ona tvrdi da je jedan od najboljih fudbalera sveta bio prilično grub i da ju je analno silovao. Kaže da mu je rekla ''ne'', ali da je on to svejedno napravio bez lubrikanta i kondoma. Opisala ga je kao "ludaka i perverznjaka".

Ronaldo joj je ponudio 310 hiljada evra u vansudskoj nagodbi, što je ona prihvatila. No, kasnije se, na nagovor advokata, predomislila tvrdeći da je bila u nestabilnom mentalnom stanju kada je primila novac za ćutanje. Optužba protiv Ronalda je odbačena, no bivša manekenka je sada pokrenula građansku parnicu u kojoj traži svotu u vrednosti Ronaldove dvogodišnje plate u Juventusu.

- Odbacujem optužbe protiv mene. Silovanje je gnusan zločin koji se protivi svemu što jesam i u šta verujem - rekao je ranije Ronaldo.

Advokati Portugalca ranije su potvrdili vansudsku nagodbu, ali su dodali da to ni u kom slučaju ne znači da Ronaldo priznaje krivicu za silovanje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.