VELIKI PREOKRET NA POMOLU: Ništa od Pari Sen Žermena, MESI OSTAJE U BARSI!
Foto: EPA/ ANDREU DALMAU

AUUU

VELIKI PREOKRET NA POMOLU: Ništa od Pari Sen Žermena, MESI OSTAJE U BARSI!

Klub koji najviše želi Mesija u svojim redovima je Pari Sen Žermen, na sto je postavljen dvogodišnji ugovor za 33-godišnjaka iz Rozarija, ali kako sada stvari stoje svi pokušaji će biti uzaludni

Objavljeno:

Tiho, bez bilo kakve glamuroznosti i velike medijske pažnjeLeo Mesi je počeo pregovore oko nastavka svoje karijere.

Mesi je prošlog leta bio na rubu odlaska iz Barselone, čak je i predao neku vrstu zahteva da želi da ode, ali je s vremenom izgladio odnose sa klupskim rukovodstvom, tačnije onda kada je Đoan Laporta nasledio Bartomeua.

Sjajnog Argentica koji praktično celog života igra u Barseloni, ne računajući same početke u Old Bojsima želi nekolicina najbogatijih klubova današnjice, pre svih Pari Sen Žermen, o kome smo danas pisali da su poslali na adresu Mesija ponudu koja se ne odbija.

Međutim, "TVE", španska televizija je danas objavila ekskluzivne informacije sa sastanka Horhea Mesija i Laporte. Tema je produžetak saradnje s Blaugranom.

"TVE" izveštava da je Lionel odlučio ostati na Nou Kampu, čak je i pristao na drastično smanjenje plate, ali pod određenim uslovima.

Sadašnji kapiten ekipe zahteva da tim ostane konkuretan i sposoban da se bori sa najboljim, te ugovor na duži period što bi mu omogućilo da ostane u klubu nakon što se penzioniše.

Trenutna Mesijeva plata u Barseloni iznosi čak 71 milion evra, ali ukoliko je zaista odlučio da ostane i dalje u Kataloniji moraće zaboraviti na ovaj iznos.

Klub koji najviše želi Mesija u svojim redovima je Pari Sen Žermen, na sto je postavljen dvogodišnji ugovor za 33-godišnjaka iz Rozarija, ali kako sada stvari stoje svi pokušaji će biti uzaludni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.