MESI JE VEĆ ODLUČIO - AKO NE OSTANE, NASTAVIĆEMO DA IGRAMO! Legenda Barse je to učinio zbog žene...
Foto: EPA/Juanjo Martin

svi čekaju

MESI JE VEĆ ODLUČIO - AKO NE OSTANE, NASTAVIĆEMO DA IGRAMO! Legenda Barse je to učinio zbog žene...

Mesi je fudbaler, a ne marketinški proizvod. Dovoljno je star da zna da nekad gubi, nekad pobeđuje - dodao je nekadašnji golman

Objavljeno:

Lionelu Mesiju nije još mnogo vremena ostalo da se izjasni da li ostaje u Barseloni jer mu aktuelni ugovor ističe za nekoliko meseci.

Nakon što je letos želeo da ode pa ipak ostao zbog začkoljica u istom i zarati opraktično sa svima u klubu, novi predsednik Đoan Laporta je najavio da će ubediti Argentinca da ostane.

Bivši golman i sportski direktor Barse, Andoni Zubizareta, smatra da je Mesi već doneo odluku o svojoj karijeri.

Andoni Zubizareta
foto: EPA/Ian Langsdon

- Mesi je zaslužio da razmisli i odluči. Predsednik Laporta će učiniti sve da ga zadrži. Ako ostane, sjajno, ako ne, onda ćemo nastaviti da igramo - rekao je Zubizareta.

- Ali mislim da je Mesi već doneo odluku u svojoj glavi. On je veteran i svi smo imali onih dana kada odlučimo da prekinemo karijeru - kaže "Zubi" pa podseća kada je njemu došla ta ideja:

Lionel Mesi
foto: EPA/Juanjo Martin

- Tako je meni bilo nakon poraza od Milana 4:0 u Atini (finale Kupa šampiona 1994.), ali 24 sata kasnije žena mi je rekla da nastavim. Mesi je fudbaler, a ne marketinški proizvod. Dovoljno je star da zna da nekad gubi, nekad pobeđuje - dodao je nekadašnji golman.

Leo je praktično svoju celu seniorsku karijeru proveo u Barseloni i deluje nezamislivo videti ga u nekom drugom dresu. Međutim, da li će nezamislivo postati realnost, saznaćemo za nekoliko meseci. Fudbal jeste igra, ali i biznis.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.