LEGENDA ČELSIJA OPLEO PO KRILU REALA: Plate te toliko novca, a ti se pojaviš DEBEO!
Foto: Profimedia

ne živi sportski

LEGENDA ČELSIJA OPLEO PO KRILU REALA: Plate te toliko novca, a ti se pojaviš DEBEO!

Belgijanac je imao čak 11 povreda u nepune dve sezone

Objavljeno:

Eden Azar već je gotovo dve godine član Real Madrida, ali nije ni izbliza opravdao cenu od 100 miliona evra, koliko su "Kraljevi" platili za njega.

Belgijanac je početkom juna 2019. godine predstavljen kao novo pojačanje "Blankosa", 13. juna ga je na Santijago Bernabeuu dočekalo 50.000 navijača.

Međutim, brojne povrede su potpuno uništile Azara u dresu Reala. Imao je čak 11 povreda u nepune dve sezone, a nije se istakao ni u utorak protiv bivšeg kluba Čelsija u prvom meču polufinala Lige šampiona (1:1).

Eden Azar
foto: EPA/Juanjo Martin

Nekadašnji fudbaler londonskog kluba Demijen Daf, tvrdi da je to zbog nesportskog života.

Daf smatra da Azar nikad nije bio istinski profesionalac u svom poslu i imao je oštre reči za njega.

- Ima 30 godina, ima samopouzdanje u svoj dribling, u svoje iskustvo, ali svi znamo šta sledi nakon 30. godine - rekao je Daf pa nastavio:

- Azar nikad nije bio vrhunski profesionalac. Nikad nije radio kao Mesi ili Ronaldo. Da jeste, verovatno bi bio rame uz rame s njima.

Demijen Daf, Santi Kazorla
foto: EPA/Tal Cohen

Nije se tu zaustavio nekadašnji irski fudbaler.

- Plate te toliko novca, kao pravu zvezdu, a ti se pojaviš u Realu s viškom kilograma, debeo - nazovite to kako hoćete. Ne volim upirati prstom, ali imao je 11 povreda! Jedva da je igrao, a da bi se vratio iz toga moraš biti veliki profesionalac - rekao je Daf.

Azar je za Real Madrid nastupio samo 38 puta u gotovo dve godine od dolaska i postigao je četiri gola.

S druge strane i Daf je poput Belgijanca najbolje trenutke karijere imao u Čelsiju, gde je igrao od 2003. do 2006. godine i osvojio dve Premijer lige. Ima i 100 nastupa za selekciju Irske. Danas radi kao trener u stručnom štabu nacionalnog tima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.