REAL NAŠAO NAČIN DA SE REŠI JOVIĆA: Koriste ga u dokusurivanju za njegovog saigrača!
Foto: EPA/ Boris Streubel

nema nove prilike

REAL NAŠAO NAČIN DA SE REŠI JOVIĆA: Koriste ga u dokusurivanju za njegovog saigrača!

Zidan očito i dalje nema u planovima napadača Srbije

Objavljeno:

Angažovanje Luke Jovića je svakako među najlošijim transferima u istoriji Real Madrida, naročito ako se u obzir uzme činjenica da je plaćen 63 miliona evra.

Jović je pre dve godine igrao spektakularan fudbal u Ajntrahtu iz Frankfurta, ali dolazak u Real se pokazao kao prekrupan zalogaj. Zinedin Zidan mu je priliku za igru davao na kašičicu i praktično ga tako otpisao.

Nakon godinu i po za zaborav bivši napadač Zvezde se u januaru vratio u Frankfurt na pozajmicu i za sada mu ne ide uopšte loše jer je dao četiri gola u Bundesligi.

U Ajntrahtu, koji je na korak od plasmana u Ligu šampiona, igra još jedan igrač koji je zapao za oko popularnim Kraljevima. Reč je o Andreu Silvi.

Portugalac je briljantan ove sezone, već je na učinku od 26 golova i devet asistencija pa ne čudi što je skrenuo pažnju najvećih klubova, uključujući Real.

U Madridu su skovali plan kako da Silvu dovedu u svoje redove. Jovića bi trajno prosledili nemačkom klubu i doplatili još 20 miliona evra!

- Vredim 36 miliona? Mislim da je to malo. Koštam mnogo više. Ovo sada je najbolji Andre Silva ikada - pre nekoliko sedmica je kazao sam Silva.

Kako igra i kakve igre pruža njegova izjava nije daleko od istine. U Nemačkoj je pokazao da je njegov boravak u Milanu bio samo loš period koji je iza njega.

Inače, Silva koji ima 25 godina bi bio odlično rešenje kao zamena za Karima Benzemu koji, iako je sjajan i ove sezone, sigurno se približava svoju karijeru kraju.

Portugalcu eventualni dolazak u Španiju ne bi bio strana pojava s obzirom da je pre dve godine igrao u La Ligi kao pozajmljen igrač Milana. Tada je na 40 utakmica postigao 11 golova.

On je prošao omladinsku selekciju Porta, a Rosoneri su ga u leto 2018. godine platili krupnih 38 miliona evra, međutim na San Siru se uopšte nije snašao. Spas je pronašao u Ajntrahtu gde zaista pruža odlične partije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.