DRES PAVKOVA NA AUKCIJI: Zvezdin klinac pomaže bolesnoj drugarici (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zvezda Kids

OGROMNO SRCE

DRES PAVKOVA NA AUKCIJI: Zvezdin klinac pomaže bolesnoj drugarici (VIDEO)

Ovaj mladić zove se kao i naš reprezentativac Filip Kostić i ima samo 10 godina

Objavljeno: 16:23h

Njegovo ime je Filip Kostić. Ovaj mladić ima samo 10 godina, a odlučio se na jedan izuzetno divan potez.

Momak koji je dobio na poklon dres od Milana Pavkova odlučio je da ga stavi na aukciju, kako bi pomogao svojoj drugarici sedmogodišnjoj Magdaleni Nedeljković koja boluje od tuberozne skleroze i kojoj je potrebno 250.000 dolara za operaciju i lečenje u Hjustonu u Americi.

Već dve godine Filip trenira u Crvenoj zvezdi. Putuje dva puta nedeljno iz Kosovske Mitrovice do Beograda šest sati, kako bi učio fudbal na Marakani. Crvena zvezda ispunila mu je želju kao članu kluba i on je pratio trening prvog tima.

Fotografisao se sa Njegošem Petrovićem, Slavoljubom Srnićem, Željkom Gavrićem i Nikolom Krstovićem. Zatim sa Gelorom Kangom, Nemanjom Milunovićem i Milanom Rodićem. Od Milunovića je dobio zanimljiv savet, da nikada ne igra pozadi, već samo napred, što Filip i radi, jer je špic.

Na kraju, dečaka je dočekalo veliko iznenađenje, jer je dobio dres svog omiljenog fudbalera - Milana Pavkova. Filip se potom fotografisao sa visokim napadačem Crvene zvezde.

- Putujem šest sati do Beograda, odradim trening, pa se autobusom vratim kući. Utorokom i četvrtkom. Naporno mi je samo kad putujem, dok mi je na treningu super - rekao je Filip Kostić za emisiju "Zvezda kids".

Otkrio je da kod kuće ima knjigu o Dejanu Stankoviću, sa kojim se takođe slikao i proveo nekoliko minuta u prijatnom razgovoru sa trenerom Crvene zvezde. Potom se slikao i sa Dijegom Falčinelijem, za kojeg je rekao da će ga zameniti u prvom timu. Za kraj imao je dirljivu poruku koja prosto i jednostavno glasi:

- Kosovo je srce Srbije!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.