DŽABA DEKI SREDIO ŠEMU: Ibrahimoviću zabranili da se vakciniše u Srbiji!
Foto: Printscreen/Twitter/@GuillaumeMP

Zašto pobogu

DŽABA DEKI SREDIO ŠEMU: Ibrahimoviću zabranili da se vakciniše u Srbiji!

Prethodno je predsednik Udinezea u Beogradu dobio vakcinu protiv korona virusa, takođe uz pomoć Dejana Stankovića, ali to neće biti moguće sa bivšim saigračem iz Intera

Objavljeno:

Poznati švedski fubaler Zlatan Ibrahimović odlučio je da se vakciniše protiv korona virusa, ali pošto je želeo da to obavi u Srbiji, došlo je do problema sa njegovim sadašnjim klubom Milan.

Rosoneri imaju poseban medicinski protokol koji zabranjuje igračima da tek tako napuštaju Italiju.

Kako su javili iz Srpskog Telegrafa, vaknisianje u glavnom gradu Srbije sredio mu je šef stručnog štaba Crvene zvezde i Zlatanov veliki prijatelj Dejan Stanković, ali izgleda da od toga nema ništa.

- Zlatan Ibrahimović, poput dosta ljudi iz Italije, izrazio je želju da dođe u Srbiju i primi vakcinu protiv korona virusa. U to ime, pomogao mu je trener Crvene zvezde Dejan Stanković, koji je obezbedio uslove da Šveđanin u Beogradu dobije dozu. Međutim, Milan je zabranio napadaču da dođe u Srbiju jer se još rukovodi rigidnim protokolom kada je reč ovakvim stvarim - prenosi Srpski telegraf.

Prethodno je predsednik Udinezea u Beogradu dobio vakcinu protiv korona virusa, takođe uz pomoć Dejana Stankovića, ali to neće biti moguće sa bivšim saigračem iz Intera.

(Espreso/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.