HTEO DA NASAMARI BARSELONU, ALI LAPORTA GA PROZREO: Dembele, pokušao na "kvarnjaka" da pređe u "STARU DAMU"?!
Foto: Profimedia

nož u leđa

HTEO DA NASAMARI BARSELONU, ALI LAPORTA GA PROZREO: Dembele, pokušao na "kvarnjaka" da pređe u "STARU DAMU"?!

Dembele sa Barselonom ima ugovor do leta 2022. godine i nije tajna da Katalonci pokušavaju produžiti saradnju sa njim. Barsa je u nekoliko navrata nudila novi ugovor Dembeleu, ali nisu dobili potvrdan odgovor

Objavljeno:

Usman Demebele ove sezone konačno igra kako se od njega očekuje u dresu Barselone, ali čini se da bi uskoro ponovo mogao naljutiti Katalonce.

Dembele je u Barselonu stigao ne leto 2017. godine kao zamena za Nejmara i španski gigant ga je Borusiji Dortmund platila neverovatnih 140 miliona evra.

Ipak, Francuz je prethodnih sezona muku mučio sa povredama i nije uspeo da opravda očekivanja.

No, nakon što je Ronald Koeman stigao na trenersko mesto uspeo je nekako da nađe pravi ritam za Dembelea. Francuski reprezentativac ove sezone konačno je pokazao zbog čega je toliko plaćen, ali jasno je da se od njega očekuje još i više.

Dembele sa Barselonom ima ugovor do leta 2022. godine i nije tajna da Katalonci pokušavaju produžiti saradnju sa njim. Barsa je u nekoliko navrata nudila novi ugovor Dembeleu, ali nisu dobili potvrdan odgovor.

Osman Dembele
foto: AP

Francuz traži nešto više novca nego što trenutno zarađuje, ali iz kluba ne pristaju na to jer je jasno u kakvoj finansijskoj situaciji se nalaze.

Katalonski Sport jutros je objavio da u španskom klubu sada sumnjaju da Dembele svesno odbija da produži ugovor i da ima nameru narednog leta da ode bez obeštećenja.

Zbog toga je Đoan Laporta doneo odluku da će čekati Dembelea do kraja ove sezone i da će se on na leto morati izjasniti povodom novog ugovora.

Ukoliko Francuz definitivno odbija mogućnost da produži saradnju onda će ga Barselona staviti na transfer listu i to sa minimalnom cenom od 50 miliona evra kako bi barem nešto zaradili.

Dembele se povezuje već neko vrijeme sa Juventusom koji je u kontaktu s njegovim agentom. Cilj "Stare dame" je da on ostane u Barsi do kraja ugovora i da onda dođe kao slobodan igrač, ali čini se da je Laporta uspeo da pročita njihov plan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.