BOSANAC NA UDARU NAVIJAČA BAJERNA: Klub stao u njegovu odbranu!
Foto: AP

Reakcija

BOSANAC NA UDARU NAVIJAČA BAJERNA: Klub stao u njegovu odbranu!

Navijači minhenskog kluba su organizovali i peticiju na društvenim mrežama, u kojoj pozivaju na ostanak Flika i otkaz Salihamidžiću

Objavljeno:

Bajern Minhen stao je u odbranu sportskog direktora Hasana Salihamidžića, nakon što su ga navijači ovoga kluba javno napadali.

- Objektivne kritike su uvek dozvoljene, ali najoštrije osudjujemo lične napade - rekao je predsednik kluba Herbert Hajner.

Prošle nedelje trener bavarskog tima Hansi Flik je saopštio da na kraju sezone želi da napusti klub, a navijači smatraju da je do toga došlo zbog sukoba sa Salihamidžićem oko produženja ugovora sa 32-godišnjim fudbalerom Žerom Boatengom.

Salihamidžić je prethodno rekao kako neće biti produžen ugovor sa odbrambenim fudbalerom, koji ističe u julu.

- Shvatamo da bi trener želeo da ima 30 fudbalera najveće klase, ali mi se suočavamo sa korona virusom i moramo računati na manjak prihoda od oko 150 miliona evra - dodao je Hajner.

Flik je sa Bajernom prošle godine osvojio titulu u Ligi šampiona, a pobedom u subotu protiv Majnca mogao bi da dovede Bajern do devete uzastopne titule u Bundesligi.

Navijači minhenskog kluba su organizovali i peticiju na društvenim mrežama, u kojoj pozivaju na ostanak Flika i otkaz Salihamidžiću.

Do sada peticija je skupila oko 70.000 potpisa.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.