PLAKAĆE ZA MNOM I MOLITI DA SE VRATIM, ALI BIĆE KASNO! Lalat otkrio da ima ponude dva kluba, spreman da se 'skloni'
Foto: Starsport©

odlazi uzdignute glave

PLAKAĆE ZA MNOM I MOLITI DA SE VRATIM, ALI BIĆE KASNO! Lalat otkrio da ima ponude dva kluba, spreman da se 'skloni'

Trener Vojvodine nema ništa protiv rada u nekom klubu iz komšiluka, samo da to nije Srbija

Objavljeno:

Nenad Lalatović je uvek otvoren i direktan u svojim izjavama, a na konferenciji za medije posle minimalnog poraza od Partizana u polufinalu Kupa Srbije kojim je Vojvodina završila odbranu ovog trofeja, bio je posebno emotivan.

Trener Vojvodine je najavio razlaz sa klubom, ali ne po sopstvenoj želji, niti navijača sa kojima ima odličan odnos i ovom prilikom im se zahvalio na podršci.

- Hteo bih da se zahvalim navijačima, dali su mi podršku, ali kad vas navijači vole - ja ne štedim svoje zdravlje i želim da igramo što bolje i efikasnije. Srce mi je puno, malo trenera je doživelo ovo, a da li ću otići ili ne - neću nikoga da molim. Lalatović je to zaslužio, ali ako uprava kluba to ne želi i misli da može bolje sa drugim trenerom koji će napraviti rezultate - ja se sklanjam. Već sad imam dva kluba gde mogu da odem, od srca im se zahvaljujem - rekao je trener "lala".

Nenad Lalatović, Beba Kružević
foto: Printscreen/Youtube/Fk Vojvodina

Lalatović je ponosno istakao svoja dosadašnja ostvarenja kao šef stručnog štaba Novosađana.

- Znam da ko god dođe da će biti potrebno mnogo godina da obore taj rekord jer sam ja najuspešniji trener u istoriji kluba. Srećan sam što sam izborio Evropu, to je za moju Vojvodinu. Sigurno da ću ovde kupiti neku nekretninu i ostati da živim u Novom Sadu - poručio je.

Lalat je spreman da se dokaže u inostranom klubu, a kada to učini, kako kaže, žaliće za njim u Novom Sadu.

FK Vojvodina, Nenad Lalatović
foto: Starsport©

- Inostranstvo je jedina opcija, zovu ljudi kad su videli da odlazim, moja je želja da se oprobam u inostranstvu i znam da će me ceniti sve više kada odem. Plakaće za mnom i moliće da se vratim, ali tad će biti kasno - poručio je trener Vojvodine.

Potom je trener objasnio da nema ništa protiv rada u nekom od klubova iz komšiluka.

- Meni je inostranstvo sve sem Srbije, znači i region, nije me bilo sramota da radim u Borcu posle Zvezde, pa što bi u regionu? Nije mi bitno gde, samo da nije Srbija - zaključio je on, potvrdivši davno najavljen odlazak iz srpskog fudbala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.