LALATOVIĆ UDARIO PO IGRAČIMA PARTIZANA: Veliki je to klub, ne bi trebalo...
Foto: Starsport©

u svom stilu

LALATOVIĆ UDARIO PO IGRAČIMA PARTIZANA: Veliki je to klub, ne bi trebalo...

„Jeste Partizan bio bolji za jedan gol, ali samo u prvom poluvremenu. U drugom je bolja bola Vojvodina"

Objavljeno:

Pehar Kupa Srbije promeniće vlasnika. Iz muzeja novosadskog „Karađorđa“ seli se na Topčidersko brdo, 25. maja će se znati da li na crnu ili crveno-belu stranu.

Posle drugog polufinala (1:0), na terenu lanjskog pobednika, više rzaloga za zadovoljstvo imaju u Humskoj, jer su uzeli meru Vojvodini. Dovoljno za blagi osmeh zadovoljstva na licu Aleksandra Stanojevića.

„Bilo je mnogo teško pobediti u Novom Sadu. Utakmica je bila egal, sa malo šansi, možda čak i loša. Opet, igrali smo takmičarski, da pobedimo“, u kraktim crtama saopštio je trener Parnog valjka u mikrofon TV Arene sport.

Fudbal loš, Partizan dovoljno dobar, Vojvodina nikakva: Sveta Marković zakazao obračun sa Zvezdom (VIDEO)

Znatno rečitiji bio je njegov kolega sa suprotne klupe Nenad Lalatović, koji je tokom meča imao nekoliko dijaloga sa sudijom Srđanom Jovanovićem:

„Jeste Partizan bio bolji za jedan gol, ali samo u prvom poluvremenu. U drugom je bolja bola Vojvodina. U tom delu su se Partizanovi igrači valjali po terenu, odlugovlačili vreme, padali... Veliki je to klub, sa velikim igračima, ne bi trebalo da se valjaju po zemlji, nego da daju dva, tri gola. I da pokažu da su zasluženo dobili. Jesu zasluženo, čestitam im i želim im sreću u finalu“.

A u njemu će, pošto se sastaju Crvena zvezda i Partizan, navijati za?

„Vojvodinu!“

Prokomentarisao je strateg novosadskog tima transpare koji su navijači okačili preko ograde na iastočnoj tribini, na kome je pisalo: „S najsupešnjim trenerom u pobede i sledeće godina, kome to smeta nek’ ide iz Vojvodine“.

“Hvala im. Ako nemam mesta za mene, ja ću otići”.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.