RADE BOGDANOVIĆ: ''Za Pereza je bolje da šeta unuke nego što nam uništava fudbal, on je jedna matora drtina''!
Foto: Printscreen/Twitter/@prvorodjeni

uvek isti

RADE BOGDANOVIĆ: ''Za Pereza je bolje da šeta unuke nego što nam uništava fudbal, on je jedna matora drtina''!

Ništa novo, ja sam davno rekao da će se fudbal razdvojiti na bogate i siromašne

Objavljeno:

Bivši fudbaler i trener nekoliko klubova iz regiona Rade Bogdanović prokomentarisao je na sebi svojstven način aktuelna dešavanja u svetu fudbala na starom kontinentu.

Čovek koji je igrao u nekim od najjačih liga na svetu poput Španije i Nemačke, veoma je ogorčen činjenicom da će se osnovati takozvana Superliga Evrope, u kojoj će se takmičiti i njegov bivši klub, a svoje impresije podelio je za Telegraf.

- Dolaskom Arapa i Amerikanaca u klubove i u fudbal, bilo je jasno šta će se dogoditi. Ništa novo, ja sam davno rekao da će se fudbal razdvojiti na bogate i siromašne, bogati će da ga igraju, a siromašni će biti posmatrači. Pohlepa će preovladati i bogati će uzeti sve, dok ovim drugima ništa neće ostati - rekao je Bogdanović za "Telegraf" i dodao:

Rade Bogdanović
foto: Printscreen/youtube/Nebojsa Petrovic

- Fudbal je postao trka za novcem. Kao kada deci date šećerlemu, a ono je odmah uzme i baci se na nju. Ali ja pitam, za koga će ga onda oni igrati? - razočarano konstatuje Rade Bogdanović.

Posebno oštar bio je prema Florentinu Perezu za koga smatra da je najveći krivac za trenutno dešavanje.

- To je jedna matora drtina kojoj bi bolje bilo da ode kraj reke, povede unuke, ukoliko ih ima, i šeta se s njima. Neka iskoristi ovo malo vremena što mu je ostalo na neki lep način, a ne da upropašćava fudbal koji svi volimo - rekao je Rade Bogdanović za Telegraf.

(Espreso/ Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.