''LIGA ŠAMPIONA JE TAKMIČENJE ZBOG KOGA SVI KREĆU DA TRENIRAJU FUDBAL''! Žao mi je zbog fudbala
Foto: Starsport©

o superligi

''LIGA ŠAMPIONA JE TAKMIČENJE ZBOG KOGA SVI KREĆU DA TRENIRAJU FUDBAL''! Žao mi je zbog fudbala

Meni je to bio san, kruna karijere

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas, komentarišući osnivanje Superlige Evrope, da mu je žao fudbala i istakao da neke stvari novac ne može da kupi.

- Žao mi je fudbala, jer se on igra zbog navijača. Što se tiče komentara, sve je to iznad nas i nedodirljivo. Moje mišljenje je da takmičenje gubi suštinu i žar ako nema ispadanja i kvalifikacija, te da se sve na kraju svede na novac - rekao je Stanković, prenosi klub.

- Ako je to cilj - u redu, ne mogu ništa da kažem, ali ono o čemu mogu da govorim je 22. maj 2010. godine i stadion Real Madrida kada sam osvojio Ligu šampiona sa Interom - naveo je Stanković.

Dejan Stanković
foto: EPA/Andrej Cukić

Kako je dodao, "te suze radosnice niko ne može da kupi i plati, to ne može da se oduzme".

- Ni meni, ni mojoj deci, ni budućim generacijama koje počinju da treniraju fudbal zbog osvajanja Lige šampiona. Jer to takmičenje je nešto o čemu se mašta. Meni je to bio san, kruna karijere - zaključio je Stanković.

Osnivanje Superlige pokrenulo je 12 bogatih evropskih klubova i to je izazvalo brojne negativne reakcije, pre svega Uefe i Fife, nacionalnih saveza, visokih državnika, kao i slavnih bivših igrača.

(Espreso/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.