PRELEPA JOVANA NA TERENU MAMI UZDAHE, A PRIVATNO JE VELIKI NAVIJAČ ZVEZDE: Ušlo u krv i doviđenja!
Foto: Print Screen Youtube

Sve ostavlja bez daha

PRELEPA JOVANA NA TERENU MAMI UZDAHE, A PRIVATNO JE VELIKI NAVIJAČ ZVEZDE: Ušlo u krv i doviđenja!

U razgovoru za Meridianbet sport, Jovana je otkrila odakle ljubav prema Crvenoj zvezdi i šta bi više volela plasman u Ligu šampiona, titulu ili pobedu u derbiju

Objavljeno:

Poznato lice saArena Sport televizije, Jovana Guzijan mnogo puta do sada je pokazala da ume da se nosi sa raznim izazovima, da je ženama i te kako mesto u svetu sporta i da uz trud i upornost – baš sve možete da postignete.

U razgovoru za Meridianbet sport, Jovana je otkrila odakle ljubav prema Crvenoj zvezdi i šta bi više volela plasman u Ligu šampiona, titulu ili pobedu u derbiju.

- Ljubav kao takva obično nema logično objašnjenje, ona se jednostavno desi, uđe u krvi doviđenja.

Ako bi morala da bira - plasman u Ligu šampiona ili pobeda u derbiju i osvajanje titule od strane Crvene zvezde, Jovana nema dilemu.

- Da bi se plasiralo u Ligu šampiona mora prvo da se osvoji titula. Pobeda u derbiju uvek ispred svih ostalih – iskrena je Jovana.

Lepih trenutaka je mnogo, ali Jovana na samom kraju ipak uspela da izdvoji neke zaista posebne.

- Moj prvi derbi septembra 2015. godine i pobeda Zvezde 3:1, tada sam uzimala izjave na terenu odmah po završetku susreta i od trenera i od igrača, zatim Krasnodar i evropska gostovanja, od kojim izdvajam ono u Londonu Arsenalu i intervju sa Arsenom Vengerom - rekla je Jovana.

(Espreso/Meridianbet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.