SUMA POJASNIO ŠTA SE DESILO JUČE NA UTAKMICI: ''Nije bio papir, već sam pojeo proteinsku čokoladicu''!
Foto: Starsport©

sad je sve jasno

SUMA POJASNIO ŠTA SE DESILO JUČE NA UTAKMICI: ''Nije bio papir, već sam pojeo proteinsku čokoladicu''!

U toku je Ramazan i moja porodica i ja kao vernici se pridržavamo verskog posta, pa zato ne jedem i ne pijem u toku dana, do zalaska sunca

Objavljeno:

Juče je u toku utakmice Partizana i Mačve se desila jedna čudna situacija jer je u 72. minutu pri ulasku u igru Miloša Jojića, makar je tako izgledalo dao papirić Sumi koji je Sejduba i pojeo. Ali to nije bila ni poruka stručnog štaba ni papir. Istina je sasvim drugačija.

- U toku je Ramazan i moja porodica i ja kao vernici se pridržavamo verskog posta, pa zato ne jedem i ne pijem u toku dana, do zalaska sunca. Već oko 19:30 mogu da jedem i Zeka (prima.aut Miloš Jojić) mi je dao proteinsku čokoladicu da bih dobio energiju za nastavak utakmice - otkriva Sejduba Suma koji, kao i ostali igrači iz tima, deli sreću zbog pobede.

Sejduba Suma, Miloš Jojić
foto: Starsport©

- Svi koji igraju fudbal u Partizanu znaju koliko smo srećni kada pobeđujemo. Od nas se očekuju najbolji rezultati, pobede, da smo u svakoj utakmici foskusirani o angažovani i mi se uvek trudimo da im vratimo na terenu. Ništa nije lako, ali verujemo u tim do poslednje sekunde! Btina je želja i fokus. - zaključio je Suma.

Fudbaleri Partizana u sredu igraju polufinale Kupa Srbije gde će se u Novom Sadu sastati sa Vojvodinom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.