GATUZU DOSTA NATEZANJA, ODLAZI U FIRENCU! Milenković i Vlahović dobijaju novog trenera!
Foto: EPA/Claudio Peri

da ih razmrda...

GATUZU DOSTA NATEZANJA, ODLAZI U FIRENCU! Milenković i Vlahović dobijaju novog trenera!

Veće pitanje od dolaska "Rina" je da li će Srbi ostati u Fiorentini i posle leta

Objavljeno:

Đenaro Gatuzo se bori da sa Napolijem izbori Ligu šampiona sledeće sezone mada je sve izvesnije da neće biti trener tima od leta.

Popularni "Rino" je sredinom ove sezone došao u sukob sa predsednikom kluba Aureliom de Laurentisom i iako su iz Napulja stizale oprečne informacije, čini se da je raskid saradnje neminovan.

Đenaro Gatuzo
foto: EPA/Serena Campanini

Gatuzo bi prema pisanju "Sport Fejs"-a ipak trebalo da ostane u domovini i to u Fiorentini, čiji predsednik Roko Komiso potiče iz Kalabrije, kao i temperamentni trener.

"Viola" se sprema za rekonstrukciju, a nakon odlaska trenera Prandelija, na mesto šefa stručnog štaba se vratio Đuzepe Jakini, ali očigledno samo kao privremeno rešenje.

Nikola Milenković
foto: EPA/Claudio Giovannini

U Firenci žele nekoga ko bi razmrdao ekipu, a Gatuzo definitvino ima takav pristup i mnogo je cenjeniji kao trener otkako je sa Napolijem osvojio Kup prošle godine, nego što je to bilo slučaj nakon posrtanja sa Milanom.

Pitanje je samo da li će srpski reprezentativci Nikola Milenković i Dušan Vlahović imati priliku da se upoznaju sa Gatuzovim metodama rada pošto su obojica na meti brojnih klubova a i Fiorentina se čini spremnim na prodaju oba igrača.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.