JUNAJTED POKRENUO PREGOVORE ZA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Klub Serije A traži 35 miliona za bivšeg štopera Partizana!
Foto: Starsport©

na ceni

JUNAJTED POKRENUO PREGOVORE ZA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Klub Serije A traži 35 miliona za bivšeg štopera Partizana!

Iz prikrajka vrebaju Totenhem i Liverpul, ali i Inter je zainteresovan

Objavljeno:

Praktično je izvesno da će Nikola Milenković na leto napustiti Fiorentinu. Štoperu će tada ostati samo još jedna sezona ugovora sa "Violom", odličnim partijama je skrenuo pažnju velikih klubova, pa u Firenci želeda unovče njegove kvalitete na vreme.

Najpre se u italijasnkim medijima pojavila informacija da je Milenkovićev agent Falji Ramadani isposlovao transfer u Milan za 30 miliona evra, ali izgleda da Fiorentina ipak može da zaradi više na bivšem defanzivcu Partizana.

Toliko je po najnovijim informacijama spreman da ponudi Mančester junajted koji je već pokrenuo pregovore. U igri su i Totenhem i Liverpul, a ako igranje u Ligi šampiona bude presuđivalo, tu su "Crveni đavoli" trenutno u prednosti jer su vrlo blizu da obezbede učešće u elitnom takmičenju sledeće sezone, za razliku od "Pevaca" i "Redsa".

Nikola Milenković
foto: EPA/Claudio Giovannini

I Inter bi to mogao da ponudi, a lider Serije A bi krenuo po reprezentativca Srbije ako Milan Škrinjar odluči da napusti stadion Đuzepe Meaca.

Fiorentina bi na leto mogla da ostane i bez Dušana Vlahovića koji igra sjajno u poslednje vreme, a za njegove usluge su zainteresovani Milan i Roma.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.