BIVŠI GOLMAN DINAMA:"Ludak" koji je bio iza rešetaka i koji je oterao advokata Maradone - GLAVU ĆU TI OTKINUTI!
Foto: Profimedia

Zanimljiva priča

BIVŠI GOLMAN DINAMA:"Ludak" koji je bio iza rešetaka i koji je oterao advokata Maradone - GLAVU ĆU TI OTKINUTI!

On je u intervjuu za ESPN godovorio o danima provedenim u zatvoru

Objavljeno:

Kontroverzni bivši argentinski golman Pablo Migliore, proveo je jedan period iza rešetaka jer je pomagao beguncu optuženom za ubistvo.

Ovaj "Ludak" kako su ga zvali navijači, igrao je i na našim prostorima, to jest jedan kratki period je branio za Dinamo iz Zagreba.

On je u intervjuu za ESPN godovorio o danima provedenim u zatvoru.

- Optužen sam za skrivanje begunca, a ne znam ni ja zašto. Prikrivanje nekog ubistva, situacija sa kojom nisam imao veze. Kad si fudbaler, obično ti klub reši sve, ali tada nije bilo nikoga. Uzeli su mi telefon. Za dva sata sam bio u podrumu sa rešetkama. Nisam mogao razgovarati sa porodicom. Bio sam bez hrane, nisam mogao spavati. Ponekad su se po noći znali čuti i pucnjevi iz vatrenog oružja - rekao je Migliore u intervjuu za ESPN pa opisao jedan dan u zatvoru:

- Kako izgleda jedan dan u zatvoru? U sedam se budimo svi. Bio sam u zajedničkom paviljonu, puno kreveta jedan do drugog. Nas 50, a tri kupatila. Svako radi što inače radi. Netko uči, ja sam trčao, išao u teretanu, telefonirao i prođe dan, već je devet uveče.

Matijas Morla
foto: Profimedia

Iako je imao istog advokata koji je godinama zastupao pokojnog Dijega Maradonu - Matijasa Morla - Pablo tvrdi da mu on nije baš bio od pomoći.

- Morla je bioadvokat kog je unajmila moja porodica. Rekao mi je da sve poričem, to sam i napravio, ali sam i dalje bio unutra. Mislio sam, on mi je advokat, moram ga slušati, a on je išao iz jedne u drugu emisiju, pričao o uzrocima… Jednog dana sam mu rekao da mi više ne dolazi i da ću mu otkinuti glavu ako ga opet vidim. Unajmio sam drugog, on mi je sve rešio i za pet dana sam bio kod kuće. Sudija mi je rekao da sam slobodan i dozvolio mi da izađem na zadnja vrata kako ne bih morao pred novinare. Ali hrpa njih me čekala pred vratima kuće. Provukao sam se, uzeo dete i otišao da prošetam s njim. I onda sam počeo plakati - ispričao je slikovito.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.