MARADONA PRE SMRTI PUKAO NA POKLONE MILIONE DOLARA: Najviše ga ojadila bivša supruga koja izgleda kao "AVION"!
Foto: AP

znala je da iskoristi

MARADONA PRE SMRTI PUKAO NA POKLONE MILIONE DOLARA: Najviše ga ojadila bivša supruga koja izgleda kao "AVION"!

Sada je u javnost izašao njegov advokat Matijas morla, koji je objavio sve troškove koje je njegov pokojni klijent imao od 2014. godine, pa do smrti

Objavljeno:

Nakon smrti fudbalske legende Dijega Armanda Maradone krenule su priče o tome ko je najviše iskoristio Argentica za novac.

Sada je u javnost izašao njegov advokat Matijas Morla, koji je objavio sve troškove koje je njegov pokojni klijent imao od 2014. godine, pa do smrti.

Svaki račun je sačuvan, a najviše od svih dobila je Maradonina bivša supruga Rosio Oliva koja je kroz poklone i ostale stvari dobila 1.410,882 dolara.

Zatim sledi Veronika Ojeda, takođe Maradonina bivša devojka sa 910.638 dolara, dok je za nijansu manje (900.000) dobila njegova prva žena Kladuija Viljafane. Njegove ćerke Dalma i Đanina dobile su 554.000, odnosno 500.000, dok je Dijego Junior "inkasirao" 77.879 dolara.

Morla navodi da su pomenute osobe novac najviše kao poklone, a tu su spadali i troškovi plaćanja komunalija, stomatološki troškovi, pomoć rođacima, osiguranju automobila.

Još fotografija Rosie pogledajte ispod:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.