MARADONIN ADVOKAT ŠOKIRAO ARGENTINU: Ja vam kažem, ona ga je UBILA! Posebno je opleo po Dijegovim ćerkama!
Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

španska serija

MARADONIN ADVOKAT ŠOKIRAO ARGENTINU: Ja vam kažem, ona ga je UBILA! Posebno je opleo po Dijegovim ćerkama!

Da su Maradonu uspeli da reanimiraju, ne bi im dozvolio da me napadnu - kaže Morla

Objavljeno:

Ne prestaje se sa pričanjem o Dijegu Maradoni u Argentini. Njegov advokat Matijas Morla se poslednji našao u centru pažnje zbog nekih šokantnih izjava.

Najpre je opisao njegov odnos sa ćerkama u koje je, kako kaže, bio veoma razočaran.

- Maradona je voleo bivšu partnerku Rosio Olivu, a ja sam se borio do kraja protiv njegovih ćerki Dalme i Đanine, osećao je da su ga izdale i pokrale. Sa Dijegom sam bio poslednjih sedam godina i u tih sedam godina je gledao u svoj telefon i nikad ga na Božić ne bi pozvali - otkrio je Morla.

Posebno je "El Pibea" pogodilo to kako je Dalma imenovala njegovu unuku.

- Zar niste svi videli koliko je Dijego bio razočaran što je Dalma dala svojoj ćerki ime Roma? Pitao sam ga: Dijego, šta je to, Roma je rival Napolija? Osim sestara, svi drugi su ga napustili. Maradona je napušten, umro je u samoći... Nije bio lud, iako je imao česte probleme sa zavisnošću od narkotika.

Sam Morla se našqao pod udarom javnosti nakon smrti Maradone, ali on kaže da je imao odličan odnos sa slavnim Argentincem.

- Da su Maradonu uspeli da reanimiraju, ne bi im dozvolio da me napadnu. Sestre su mi govorile da sam njihovo sunce, a njegove ćerke su me nazivale lopovom. Devojke me ne vole još od 2014. kada smo Maradona i ja u junu 2014. otkazali njihove kreditne kartice. Borile su se protiv mene zato što su ga potkradale. Alkohol mu je bio beg od stvarnosti - tvrdi Morla.

Ono što je Dijega dotuklo po mišljenju Morle je njegov raskid sa Rosio Olivom.

- Kada ga je Rosio ostavila, to nije umeo da prevaziđe. Bio je opsednut njom, to ga je ubilo. Pitate me šta ga je ubilo, ja vam kažem, Rosio Oliva, karantin i medicinski tim koji je pod istragom. Situacija da je bio zaljubljen u ženu koja ga nije volela ga je jako bolela - zaključio je Maradonin advokat.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.