SAD MOŽEMO DA SE POSVETIMO KUPU: Katai ipak upozorava posle pobede nad Partizanom!
Foto: Starsport©

nema opuštanja

SAD MOŽEMO DA SE POSVETIMO KUPU: Katai ipak upozorava posle pobede nad Partizanom!

"Večiti derbi je teška utakmica. Meč možeš da spremaš na jedan način, a može da ode i u totalno drugom pravcu. Kao jedan od iskusnijih igrača u timu ipak nisam savetovao mladje igrače, to su jednostavno utakmice gde moraš da pokažeš da si pravi"

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je da je njegova ekipa zaslužila tri boda u današnjem derbiju s Partizanom, da je sada mirnija, ali je i istakao da crveno-beli ne smeju da se opuštaju do kraja šampionata.

"Veoma smo zadovoljni pobedom u derbiju. Zaista smo zaslužili tri boda, ali imamo još osam utakmica do kraja prvenstva i moramo maksimalno da odradimo to, bez opuštanja", rekao je Katai, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu ekipu Partizana sa 1:0, u derbi meču 30. kola Super lige Srbije, i osam kola pre kraja približili se osvajanju nove titule šampiona Srbije.

"Večiti derbi je teška utakmica. Meč možeš da spremaš na jedan način, a može da ode i u totalno drugom pravcu. Kao jedan od iskusnijih igrača u timu ipak nisam savetovao mladje igrače, to su jednostavno utakmice gde moraš da pokažeš da si pravi", rekao je Katai.

Zvezda sada ima 12 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

"Trijumf nam dosta znači, da smo eventualno izgubili bili bismo na šest bodova od rivala i sigurno da ne bismo bili opušteni do kraja šampionata. Ovako smo se odvojili na 12 bodova, dosta smo mirniji pa možemo da se posvetimo obavezama koje nas očekuju u Kupu Srbije", rekao je Katai.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.