TENZIJE NA DERBIJU: Stanković u klinču sa Stanojevićem, igrači Zvezde se međusobno SVAĐAJU!
Foto: Starsport©

NERVOZA

TENZIJE NA DERBIJU: Stanković u klinču sa Stanojevićem, igrači Zvezde se međusobno SVAĐAJU!

Nervoza se prelila na teren, tačnije na plejmejkera domaćeg tima Aleksandra Kataija koji je zbog jednog poteza saigrača Veljka Nikolića "odlepio"

Objavljeno:

Rasplamsala se vatra na stadionu "Rajko Mitić", a tabor Crvene zvezde opako kuva u nervozi iako je rezultat još uvek 0:0 sa Partizanom.

Prvo je u 33. minutu trener crveno-belih Dejan Stanković imao šta da kaže delegatu, što je iniciralo reakciju sudije Novaka Simovića koji mu je udelio žuti karton, ali strateg nije stajao sa povišenim tonom. Ipak, ostalo je sve na tome.

Nervoza se prelila na teren, tačnije na plejmejkera domaćeg tima Aleksandra Kataija koji je zbog jednog poteza saigrača Veljka Nikolića "odlepio".

Katai je dobro odigrao po levoj strani, izbacio je dva igrača protivničkog tabora, ali kada se očekivalo da ga Nikolić ispoštuje, on je pokušao da promeni stranu, što je strašno iznerviralo Kataija koji je tražio loptu u prostor.

I tu je došlo do izliva nervoze, ali se i to smirilo, tako da je sa utakmicom nastavljeno. Zaista, dosta emocija i dosta želje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.