MITROVIĆ O VEČITOM DERBIJU: Čak će i Delije biti oduševljene njegovim rečima!
Foto: EPA/Stu Forster

u fokusu večiti derbi

MITROVIĆ O VEČITOM DERBIJU: Čak će i Delije biti oduševljene njegovim rečima!

Aleksandar Mitrović istakao je važnost sutrašnjeg meča

Objavljeno:

145. večiti derbi je na programu sutra od 18 časova.

Mišljenje o najvažnijoj utakmici u Srbiji, dao je rekorder po broju golova u dresu reprezentacije, Aleksandar Mitrović:

- Zna se, ne treba tu mnogo da se priča. Neko sam ko mnogo voli Partizan, ali i ko jako poštuje Crvenu zvezdu i njenu istoriju. Jako je poštujem kao velikog rivala. Iskreno se nadam pobedi Partizana i dobroj utakmici - rekao je Mitrović za TV Prva.

Rekao je da u potpunosti razume Ronalda koji je onako odreagovao nakon utakmice između Srbije i Portugala.

- Ako se stavim u njegovu poziciju, verovatno bih isto odreagovao. Poslednji minut utakmice, vidiš da je lopta ušla u gol... Mi kažemo da nije. Video je to i sigurno da je bio jako ljut, slično bih se i ja poneo. Razumem ga. Ne bih bacio baš kapitensku traku, ali bih se jako iznervirao. Mislim da je sve bilo sve u žaru borbe, u trenutku. On je jedan od najvećih sportista svih vremena i jako veliki igrač. Imao sam prilike da igram protiv njega, ovo je prvi put da se ovako nešto desilo. Na našu sreću, desilo se dobro po nas. Sve je to fudbal - rekao je Mitrović.

Na kraju je istakao da je atmosfera u reprezentaciji bila fantastična.

- Fenomenalna je bila atmosfera. Tih desetak dana je bilo sjajno, ne pamtim kada je bila tako pozitivna atmosfera i mislim da je to zasluga selektora. Što se tiče Portugala, nismo se videli ni pre utakmice, pogotovo zbog virusa i zbog mera. Nema ni razmene dresova. Nismo imali prilike da pričamo i da se izljubimo ko ljudi - kaže Mitrović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.