MITROVIĆ NAKON GOLA: Nema vremena za plakanje, ima još da se igra (VIDEO)
Foto: EPA/Clive Rose/ POOL

premijer liga

MITROVIĆ NAKON GOLA: Nema vremena za plakanje, ima još da se igra (VIDEO)

Srpski fudbaler danas je postigao jedini gol za svoju ekipu

Objavljeno: 21:50h

FudbalerFulama, Aleksandar Mitrović danas je u 61. minutu postigao jedini gol za Fulam u porazu od Aston Vile (3;1).

Bodovi su ,,Kotidžersima'' bili preko potrebni u borbi za opstanak, a srpski fudbaler je istakao kako nema vremena za tugovanje jer ima još dosta utakmica do kraja prvenstva.

- Mi smo vrlo tužni i razočarani i ljuti na sebe. Imali smo dobrih 60 minuta, igrali žestoko, postigli smo gol, a uglavnom ove sezone, kada smo vodili 1:0, posebno na gostovanjima, dobro smo se branili, ali danas smo napravili neke greške i primili dva gola za tri ili četiri minuta, to nismo mi - rekao je Mitrović, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Vila je za samo 11 minuta postigla tri gola.

- Nema vremena za plakanje, ima još sedam utakmica da se igra. Moramo da se oporavimo i nastavimo da radimo, da verujemo. Samo smo na tri boda od mesta na kome želimo da budemo, mislim da smo protiv svake ekipe pokazali da možemo da igramo dobar fudbal, da možemo da pobedimo. Mnogo toga možemo da očekujemo i budemo pozitivni. Ovo nije sjajan rezultat, ali ima da se igra za još mnogo bodova - naveo je on.

Mitrović je postigao pet golova za reprezentaciju na tri utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a posle dužeg vremena, trener Fulama, Skot Parker ga je uvrstio u prvih 11.

- Kada si strelac uvek želiš da se upišeš na listu. Pokušao sam da ostanem pozitivan, radio sam zaista naporno i verovao u sebe i svoje kvalitete. To je bio loš period, ali uvek sam gledao napred, sve što je bilo, ostalo je iza mene - rekao je Mitrović.

Fulam se nalazi na 18. mestu sa 26 osvojenih bodova, tri manje u odnosu na Njukasl koji je van zone ispadanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.