REAL SE VRATIO IZ PONORA, SPREMAN ZA NAPAD NA OBE TITULE: Zidan neće izgovore, traži da tim pokaže snagu
Foto: EPA

biće žestoko

REAL SE VRATIO IZ PONORA, SPREMAN ZA NAPAD NA OBE TITULE: Zidan neće izgovore, traži da tim pokaže snagu

To je nokaut faza, finale, koje će se igrati 180 minuta ili više. To je najvažnija utakmica u sezoni, jer je sledeća koju imamo - rekao je Zidan o duelu sa Liverpulom

Objavljeno:

Real Madrid je igrao promenljivo ove sezone, ali su u poslednje vreme podigli formu i opet su u trci za titulu u prevensvtu, ali i u Ligi šampiona.

Trener Zinedin Zidan rekao je danas pred meč četvrtfinala protiv Liverpula, da je svaka sledeća utakmica za njegov tim najvažnija u sezoni.

- To je nokaut faza, finale, koje će se igrati 180 minuta ili više. Znamo šta sledi, ali koncentrisani smo samo na sutrašnju utakmicu. To je najvažnija utakmica u sezoni, jer je sledeća koju imamo - rekao je Zidan, preneo je sajt takmičenja.

FK Real Madrid
foto: Profimedia

Zidan je dodao i da ne razmišlja o prošlosti i finalu Lige šampiona iz 2018. godine, kada je Real sa 3:1 u Kijevu savladao ekipu Liverpula.

- Liverpul je zaista kompletan tim. Njihove sve linije su dobre i generalno su dobra ekipa. Igraju dobro kao tim. Obe ekipe imaju problem sa igračima koji nedostaju, ali to se uvek događa u fudbalu, a snaga dolazi iz tima - naveo je on.

Prva četvrtfinalna utakmica Lige šampiona između Reala i Liverpula igra se u utorak u Madridu na stadionu "Alfredo di Stefano" od 21 čas.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.