NEMANJA MATIĆ ISPROZIVAO RONALDA I BRUNA FERNANDEŠA: Sasuo im je foru koja je HIT U SRBIJI!
Foto: Starsport©

HIT

NEMANJA MATIĆ ISPROZIVAO RONALDA I BRUNA FERNANDEŠA: Sasuo im je foru koja je HIT U SRBIJI!

Kristijanu Ronaldu u 93. minutu utakmice nije priznat gol, jer sudija nije video da je lopta prešla gol liniju pre sjajne intervencije Stefana Mitrovića. Utakmica je završena rezultatom 2:2, a nakon meča se podigla ogromna prašina zbog greške koja je uticala na sam ishod utakmice

Objavljeno: 12:52h

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić "bocnuo" je najveće zvezde prtugalske reprezentacije, Krstijana Ronalda i Bruna Fernandeša, zbog sporne situacije koja se dogodila na meču između Srbije i Portugala u Beogradu.

Kristijanu Ronaldu u 93. minutu utakmice nije priznat gol, jer sudija nije video da je lopta prešla gol liniju pre sjajne intervencije Stefana Mitrovića. Utakmica je završena rezultatom 2:2, a nakon meča se podigla ogromna prašina zbog greške koja je uticala na sam ishod utakmice.

Portugalci ne prestaju da kukaju, reakcije na spornu situaciju stižu iz svih delova sveta, a društvene mreže su pune memova o spornom detalju, ali i Ronaldu i njegovoj histeričnoj reakciji.

Matić, koji se oprostio od igranja za reprezentaciju, pomno je pratio dešavanja u Beogradu, pa je rešio da malo "pecne" svog saigrača Bruna Fernandeša i bivšeg asa Junajteda Kristijana Ronalda.

Matić je na svom Instagram storiju objavio urnebesnu fotografiju iz svlačionice Junajteda.

Nemanja Matić
foto: Printscreen/Instagram

Srpski as je ostavio "mali poklon" za svog saigrača Bruna Fernandeša...

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.